Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύσκολα τα πράγματα για τον Απόστολο Διαμαντή στη Ρουμανία

Ο Απόστολος Διαμαντής κυνήγησε μέχρι τέλους το καλοκαίρι το όνειρο της μεταγραφής σε μια Ευρωπαϊκή ομάδα και παρότι δεν έδεσε το γλυκό στην Τουρκία μετακόμισε στη Ρουμανία και την Κραϊόβα την 1η Σεπτεμβρίου μια από τις γνωστές ομάδες της συγκεκριμένης χώρας. 

Στόχος του ήταν να γίνει ευρύτερα γνωστός στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του πέρυσι αλλά και γενικότερα τα τελευταία χρόνια με τον ΟΦΗ όμως τα πράγματα δεν έχουν πάει μέχρι στιγμής όπως θα τα περίμενε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός.

Και αυτό γιατί δεν έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό στο πρωτάθλημα αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του που άλλαξε πρόσφατα μετά την κακή πορεία της ομάδας που βρίσκεται στην 14η θέση του Ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ιανουάριος πλέον πλησιάζει και δεν αποκλείεται ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ που δεν πήγε στην Ευρώπη για να βλέπει τα ματς από την εξέδρα να αναζητήσει ένα νέο ποδοσφαιρικό σταθμό όπου θα του δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρει τα απαραίτητα παιχνίδια στα πόδια του.