Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Κόκκινος: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη»

Στην Χερσόνησο θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου η Δαμάστα με στόχο το τρίποντο που θα την βγάλει εν μέρει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, μολονότι δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Τα τελευταία αγωνιστικά νέα των “μπλε” και οι δηλώσεις του Δημήτρη Κόκκινου στο Primesport.gr.

Τους βαθμούς που έχασε στην έδρα της μετά την ήττα από τον Ρούβα, θα προσπαθήσει να βρει σε εκείνη της Χερσονήσου η Δαμάστα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Κόκκινος και οι παίκτες θα ολοκληρώσουν σήμερα (8/3) την προετοιμασία του για το εν λόγω παιχνίδι, στο οποίο θα λείψουν με προβλήματα τραυματισμού οι Λίλος (ενοχλήσεις στο πέλμα), Οικονομάκης (πόνοι στη μέση) καθώς και ο Μάνος Κωστάκης που υπέστη κάκωση στο γόνατο σε σχολικούς αγώνες και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Primesport.gr, ο προπονητής της Δαμάστας τόνισε τα εξής: “Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως η Χερσόνησος, η οποία έχει έναν αξιόλογο προπόνητη. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη”