Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είναι ακόμα ζωντανός ο ΑΟΤ – Πήρε το Κρητικό ντέρμπι, 2-0 τον Πόρο

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε σήμερα ο ΑΟ Τυμπακίου, επικρατώντας με 2-0 του Πόρου στο Κρητικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στην μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη κατάφερε να πάρει το πολύ σημαντικό τρίποντο και έτσι συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή. Στο 35′ ο Βακράκος με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους», ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Αριστεινίδη!

Ο Πόρος προσπάθησε να αντιδράσει, είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Έτσι ο ΑΟΤ έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Πόρος παρέμεινε στους 18. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Τυμπακίου στην φετινή σεζόν. Είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 3-0 τον Αλμυρό.

Οι φάσεις του αγώνα όπως γράφτηκαν στο live του Primesport.gr:

10′ Ο Μέμμος θα απειλήσει με σουτ αλλά ο Δημαράκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ

12′ Ο Βακράκος θα βρεθεί σε καλή θέση και θα πιάσει ένα σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από το δοκάρια.

30 Κάθετη πάσα του Νάκα, ο Πήλιος θα σουτάρει αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

32′ Σέντρα του Γκελοσάνι, ο Δουλγεράκης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Ιατράκης σε κόρνερ.

33′ Πλασέ από πλάγια θέση του Μέμμου μετά από ατομική προσπάθεια, μπλοκάρει ο Δημαράκης

35 ΓΚΟΟΛ. Ανοίγει το σκορ ο ΑΟΤ! Από πάσα του Παραθύρα, ο Βακράκος με τακουνάκι από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-0

40′ Σουτ του Μέμμου από ευνοϊκή θέση, η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ

41′ Νεα ευκαιρία με τον Πόρο. Εξαιρετική προσπάθεια του Πύλιου και πλασέ στην απέναντι γωνία η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια

43′ Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μέμμος κάνει το σουτ που χτυπάει πάνω στον Δουλγεράκη με τον Δημαράκη να απομακρύνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.

50′ Δυνατό σουτ του Γροσδάνη πέφτει και μπλοκάρει ο Δημαράκης.

62′ Ο Μέμμος βγήκε με αξιώσεις από την δικιά του πλευρά όμως ο Δουλγεράκης με τάκλιν σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο με το κεφάλι στο έδαφος κατάφερε να τον καθυστερήσει.

85′ Χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟΤ όταν από γύρισμα του Παπανδρέου ο Φραγκιαδουλάκης σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει στον Παπαδομιχελάκη και έτσι απομακρύνθηκε ο κίνδυνος από τα καρέ του Πόρου.

90′ Κλειδώνει τη νίκη ο ΑΟΤ με γκολ στο 90‘! Από πάσα του Παπανδρέου, ο Αριστεινίδης είναι αυτός που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ κάνοντας το 2-0 κόντρα στον Πόρο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Αριστεινίδης, Γκελοσάνι (73′ Κουτεντάκης), Μεϊρέλες, Ούγκο Σίλβα (55′ Φραγκιαδουλάκης), Παραθύρας (73′ Παπανδρέου), Βακράκος (87′ Γιαννικάκης)

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός):Ιατράκης, Μπάμπης (83′ Πακιουφάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Σένκα (77′ Γκρούθουσεν), Καλαμιώτης (46′ Γροσδάνης), Καστελλιανάκης, Μέμμος (65′ Φρρόκου), Πύλιος, Νάκας

Δείτε παρακάτω το live: