Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθνική : Με τέσσερις Κρητικούς παίκτες οι κλήσεις Πογέτ για τα Play Offs του Nations League

Τέσσερις Κρητικοί ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια  των playoffs του Nations League που θα κρίνουν το αν η Εθνική Ελλάδας θα δηλώσει παρούσα στην τελική φάση του Euro 2024.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή της Εθνικής που έγινε γνωστή την Τρίτη το μεσημέρι συμπεριλαμβάνονται ο Γιακουμάκης της Ατλάντα, ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ, ο Μπουχαλάκης της Χάνσα Ρόστοκ και ο Σάλιακας της Σένκτ Πάουλι.

Σημειώνεται πως μόλις 11 από τους 32 κληθέντες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν κλήθηκαν οι Γιαννούλης λόγω τραυματισμού καθώς και οι Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Φούντας, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.