Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ειδική βράβευση στον Κ. Τσιλιανίδη για το ότι ξύρισε το κεφάλι του για τους καρκινοπαθείς (Video)

Μια ειδική ξεχωριστή τιμητική βράβευση για τον Κοσμά Τσιλιανίδη ως παίκτης του ΟΦΗ έγινε κατά την διάρκεια των σημερινών βραβείων του ΠΣΑΠΠ. 

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας και νυν της Λαμίας είχε ξυρίσει το κεφάλι του πέρυσι στις 4 Φεβρουαρίου του 2023 στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δείξει την συμπαράσταση του στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

Ο ίδιος συγκίνησε και όταν παρέλαβε το βραβείο του στις δηλώσεις που έκανε: “Θέλω να τονίσω ότι η ουσία αυτής της βράβευσης δεν είναι το πρόσωπο αλλά η κίνηση. Εκεί πρέπει να δώσουμε σημασία στο μήνυμα της κίνησης και για αυτό ήμουν αρχικά σκεπτικός γιατί δεν ήθελα κανείς να σκεφτεί ότι θέλω διασημότητα σε ένα τέτοιο ζήτημα. Μέσα από μια απλή κίνηση μπορείς να βοηθήσεις τόσες δυνατές ψυχές. Εμείς οι παίκτες γινόμαστε καθημερινά ήρωες σε μικρούς και μεγάλους ενώ οι πραγματικοί ήρωες είναι άλλοι. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια φράση του Σάββα Κωφίδη που τον θαυμάζω για το ήθος του. Φανταστείτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο αντί να διαφημίζουν πατατάκια να μιλούσαν για τους βομβαρδισμούς στη Συρία”..