Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και πήρε την πρόκριση στο Θραψανό ο ΑΟΤ

O AOT μετά το νωθρό του ξεκίνημα «ξύπνησε» απότομα, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Ανθεστίωνα και να πάρει την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με σκορ 2-5.

Ο Ανθεστίων “σόκαρε” τον ΑΟΤ με το… καλημέρα στο Θραψανό, ωστόσο η ομάδα του Νικόλα Σουτζή με… στυλ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση  και να εξασφαλίσει την παρουσία της, στις “8” καλυτερες του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Πολλά τα λάθη στην άμυνα του Ανθεστίωνα, η οποία ουσιαστικά έκανε… ευγενική χορηγία την πρόκριση στον ΑΟΤ, υποπίπτοντας σε τρία πέναλτι στη διάρκεια του ματς.

Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φωτόπουλος εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Χρήστου, τον «κρέμασε» για να κάνει το 1-0. 

Παρότι πατούσε καλύτερες σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλο του, ο ΑΟΤ άργησε αλλά κατάφερε στο 28′ να φέρει το ματς στα ίσια με σουτ του Χαϊντίνι.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νίκος Μεταξάκης, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ανατροπής για το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 38′, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, που ανέλαβε να εκτελέσει και να ευστοχήσει ο Σαμούσκα για το 1-3 στο 42′, το οποίο ήταν και το σκορ πρώτου ημιχρόνου.

O Aνθεστίων φάνηκε να μην έμαθε από τα λάθη του, αφού έκανε ένα ακόμη… δώρο στους Μεσαρίτες. Συγκεκριμένα στο 59′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και χέρι αμυντικού της ομάδας του Θραψανού, ο Δασκαλάκης υπέδειξε την “άσπρη βούλα” και ο Λούσι που ανέλαβε την ευθύνη, χρίστηκε σκόρερ από τα 11 βήματα στο 60′.

Στο 70′ ο Σαϊτάκης έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς με ωραία εκτέλεση μέσα από την περιοχή, όμως δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΤ κέρδισε και πάλι πέναλτι, αυτή τη φορά σε μαρκάρισμα πάνω στον Μεταξάκη. Όπως στην πρώτη έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Τσαμούσκα ήταν εκείνος που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών δίνοντας και πάλι αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-5 στο Θραψανό.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ (Γιώργος Βλατάς): Χαραλαμπάκης, Μελαδάκης (70′ λ.τ Μπερνίκου), Κόκκας, Τσιντάρης, Μ. Χότζα (65′ Νοικοκυράκης), Ρ. Χότζα, Μούκας (46′ Τρουλάκης), Φωτόπουλος, Δάλλας (46′ Παρασκάκης), Καρτάκης (46′ Σαϊτάκης), Κουτάντος

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Νικόλας Σουτζής): Χρήστου (80′ Γρηγοράκης Α.), Στεφανάκης, Μεϊρέλες (80′ Ντόκο), Χαϊντίνι (80′ Καδιανάκης), Μεταξάκης, Λούσι, Γερακιός, Σαμούσκα (75′ Σμαραγδάκης), Τσακιράκης, Παραθύρας (70′ Γρηγοράκης), Σαβουϊδάκης