Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελ. Δαφέρμου: “Να δείξουμε περισσότερο πείσμα και εγωισμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ”

Η Ρ.Ε.Α. ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (16.00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Women’s Football League.
Η Ρεθυμνιώτικη  ομάδα θέλει να δείξει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με το ματς της Σοχώρας, με την αρχηγό, Ελευθερία Δαφέρμου, να σημειώνει πως χρειάζεται περισσότερο πείσμα και εγωισμός.
«Τη δεύτερη, αυτή, αναμέτρηση τη βλέπουμε ως ευκαιρία να διορθώσουμε τις αδυναμίες που υπήρξαν σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, δείχνοντας περισσότερο πείσμα και εγωισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως η ΡΕΑ έχει και την ποιότητα και τη δύναμη να τα καταφέρει.
Επίσης, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε είναι καθαρά το κομμάτι της συγκέντρωσής μας. Ο ρυθμός παιχνιδιού είναι γρήγορος. Επομένως η συγκέντρωση-συνοχή μας πρέπει να είναι η ανάλογη των απαιτήσεων και το πιο σημαντικό ότι όσες αθλήτριες αγωνιστούν να είναι συνεχώς εστιασμένες στο πλάνο».
Αναφορικά με τις εμπειρίες και τον στόχο της ομάδας, τόνισε: «Η κάθε αναμέτρηση είναι ακόμη μια προσθήκη στη συλλογή των εμπειριών. Βρισκόμαστε στη διαδικασία των πλέι οφ και θέλουμε να το απολαύσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Η ομάδα μας θα αγωνιστεί μέχρι τέλους με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Επιπλέον, κρατάμε την εμπειρία των play-off ως μια πρώτη γεύση από τη νέα χρονιά».