Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιακός στην… πρεμιέρα του ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ ήταν πολύ καλός και επιβλήθηκε 4-1 του Ρωμανού…

Μπορεί να άργησε, αλλά το Τυμπάκι είναι εδώ… Οι μεσαρίτες, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, υποδέχτηκαν τον Ρωμανό και έφτασαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην επικράτηση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ελιάς είχε την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν από πολύ νωρίς τις… βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 2’ ο Χαϊντίνι άνοιξε το σκορ και στο 14’ ο Μεταξάκης με πέναλτι σημείωσε το 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα (10’) ο Κουρουθιανάκης είχε σημαντική φάση.

Οι νικητές ήταν καταιγιστικοί απείλησαν στο 17’ με τον Μεταξάκη και στο 37’ με τον Παραθύρα, όμως στο 44’ ο Χαϊντίνι από κοντά «έγραψε» το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι ηττημένοι έγιναν για πρώτη φορά επικίνδυνοι στο 50’ με τον Ιπ. Κομνηνό, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Παραθύρας με όμορφο σουτ πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Ταβλαδωράκη ήταν να μειώσει με ωραία εκτέλεση φάουλ του Κεφάκη στο 74’.  

ΑΟΤ: Βλαχάκης, Δουλγεράκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης (86’ Σμαραγδάκης), Μεϊρέλες (71’ Φραγκιαδουλάκης), Χαϊντίνι (62’ Γρηγοράκης), Παπανδρέου (71’ Γερακιός), Μεταξάκης, Λούσι, Παραθύρας (86’ Τσακιράκης), Σαβουϊδάκης.

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Παρτάλης (46’ Λαζανάκης), Γιακουμάκης (83’ Κιουπάκης), Χαλιλάι, Μαυρομάτης, Μαρκόπουλος, Ιπ. Κομνηνός (62’ Κουκάκης), Αντ. Κομνηνός, Νοδαράκης (46’ Κεφάκης).