Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιασμένοι στην ΕΠΟ με τη φιλοξενία και την οργάνωση στο Τυμπάκι

Tα εύσημα όλων απέσπασε η διοργάνωση των προπονήσεων προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων πριν λίγες ημέρες στο Τυμπάκι.

Η αφρόκρεμα των ταλέντων από τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Λασιθίου, κυρίως παικτών από την Κ15 ΠΑΕ ΟΦΗ και τις Μικτές Ομάδες, πέρασαν από το μικροσκόπιο των Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Μάλιστα τόσο ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης, όσο και οι Ομοσπονδιακοί Τάσος Θέος, Άγγελος Χατζόπουλος και ο δικός μας Σάκης Παγωμένος, που είναι προπονητής τερματοφυλάκων στις Εθνικές, είχαν να το λένε για το υψηλό επίπεδο που είχαν τα παιδιά αλλά για την οργάνωση και την φιλοξενία των προπονήσεων.

Σε αυτό βέβαια τον πρώτο λόγο είχε ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και οι άνθρωποι του ΑΟΤ, που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στα στελέχη της ΕΠΟ, σε οτιδήποτε χρειάστηκε. Άλλωστε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων είχε κι ένα λόγο παραπάνω για να είναι όλα στην εντέλεια, αφού έπαιζε μπάλα… εντός έδρας!

Ο ισχυρός άντρας της ΕΠΣΗ  δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και την μεγάλη του χαρά που το όραμα του πρόεδρου της Ένωσης Νίκου Τζώρτζογλου  για αποκέντρωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  παίρνει σάρκα και οστά ,

 
Μάλιστα θετική εντύπωση προκάλεσε ότι εκπροσώπηση στο τεχνικό τιμ είχε και ο ΑΟΤ, με τον προπονητή της Ακαδημίας, Τίτο Κουτεντάκη, να συνεργάζεται με τους Ομοσπονδιακούς στις προπονήσεις που έγιναν…