Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντός έδρας ήττα για την Κ17 του ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης (1-3)

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, η Κ17 του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 18η αγωνιστική της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

H Κ17 του ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μπλίντο, έπειτα από ωραία ενέργεια του Τακάκη.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Χαραλαμπάκη. Στο 30’ ο Τακάκης μπήκε στην περιοχή και σούταρε, δεν κατάφερε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 33’ ο Τηλαβερίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 για τον Αστέρα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 60’ η  Κ17 του ΟΦΗ έχασε μια ακόμη ευκαιρία, με το σουτ του Πατηράκη να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Κακαδιάρη, ενώ στο 75’ ο Τακάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως πρόλαβαν και έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Μουχτάρης.

Κ17 ΟΦΗ: Κότσι, Χαραλαμπάκης, Πατηράκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης (80’ Τσελεγγίδης), Ντάγια (70’ Τσερεβελάκης), Τακάκης, Χαραλάμπης (60’ Μπεϊνάς), Μπλίντο, Καστελλιανάκης (46’ Βιδιαδάκης), Κοζανίδης (46’ Πατραμάνης).