Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Εξάσφαιρη» η ανεβασμένη Χερσόνησος κόντρα στις Ασίτες

Καταιγιστική η αναγεννημένη Χερσόνησος «Palmera Beach» επικράτησε με 0-6 των Ασιτών ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας και τους 26 βαθμούς. Σε δύσκολη θέση οι Ασίτες.

Για τις Ασίτες αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα και βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη βαθμολογική θέση (15η) με 14 βαθμούς.

Η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη παρουσίασε πολύ καλή εικόνα για ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν αποτελεσματική και κατάφερε να πετύχει έξι τέρματα παίρνοντας ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο την φετινή σεζόν και διεύρυνε στα επτά παιχνίδια το αήττητο σερί της. 

Στο 25′ ο Χατζιάι κέρδισε πέναλτι για την Χερσόνησο με τον Καπετανάκη να εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ. Στο 40′ ο Μότσο έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Χατζιάι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ τον οποίο «κρέμασε» κάνοντας το 0-2. Στο 55′ ο Χατζιάι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι για την ομάδα του με τον Ντρεϊάι να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Ο Ψωρογιάννης με ωραίο πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-4 στο 63′. Στο 70′ ο Μανουσάκης με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 80′ με τον Κομσίου ο οποίος με ωραία ενέργεια πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και πλάσαρε τον Φουντουλάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΙΤΕΣ: Φουντουλάκης, Ζαρκαδούλας (65′ λ.τρ. Χαραλαμπάκης Π.), Κάββαλος (5′ λ.τρ. Μανουσάκης), Κοζορώνης, Μανωλιτσάκης, Σταματάκης, Ρουμπάκης Κ. (65′ λ.τρ. Αναστασάκης Μιχ.), Αναστασάκης Δ., Γκεγκόλι (30′ Μηναδάκης), Λιανδράκης (30′ Γιαννακόπουλος), Κοτζαδάκης

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Λεοντιάδης, Μηλάκης (75′ Πέκι), Ψωρογιάννης, Μότσο, Φερεντίνος, Μαυρής, Κομσίου, Καπετανάκης (75′ Μαστοράκης), Χατζιάι (55′ Ξυλούρης), Ντρεϊάι, Χιλά (55′ Χαρατσής)