Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Εξάσφαιρος» στην πρώτη του νίκη ο Γιούχτας 2010 κόντρα στα Κανάρια

Καταιγιστικός ήταν ο Γιούχτας 2010 το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) όπου επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0 κόντρα στα Κανάρια, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η νεαρή ομάδα των Αρχανών έσπασε το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, με μία νίκη «ξέσπασμα» με έξι γκολ κόντρα στην επίσης νεαρή ομάδα των Καναριών.

Στο 2ο λεπτό ο Παναγιωτάκης απείλησε για τους φιλοξενούμενους με τον Καλυκάκη να αποκρούει. Στο 22′ ο Μπετεινάκης άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 26′ ο Μιζίρης με πλασέ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 2-0 ενώ στο 35′ ο Γριβάκης έχασε ευκαιρία για να πετύχει και αυτός ένα τέρμα αλλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν αστόχησε κάνοντας με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-0.

Στο 76′ ήρθε και τέταρτο γκολ για τους πράσινους με τον Ψωμά, ενώ στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 90′ ο Κόκκινος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ψωμάς. 

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Χατζηιωάννου, Αντωνάκη, Μιζιρης, Λυμπεριδης, Χαλεπακης (60′ Παχάκης), Ντολλακάι (60′ Κόκκινος), Μπετεινάκης, Ψωμάς, Ντουράκης Λ. (60′ Ζωγραφάκης) Γριβάκης

Κανάρια: Γκέκας, Παρασυρης (78′ Κορνελάκης), Μπατσελι (46′ Ντολάνι) , Γαλανάκης, Τσακίρης, Παναγιωτάκης (68′ Βασιλείου), Φθενάκης, Ψυχαράκης, Καρπαθάκης (46′ Βασιλειάδης) , Χότζα, Μαρντάρε (46′ Τοψής)