Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επένδυση στο μέλλον με Ζανή Τσαγκαράκη για τον Αλμυρό!

Στον Αλμυρό ο Τσαγκαράκης

Την πίστη του στα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και όρεξη για δουλειά δείχνει για άλλη μία φορά ο Αλμυρός προχωρώντας στην απόκτηση του 16χρονου, Ζανή Τσαγκαράκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έχει αγωνισθεί σε ΠΟΑ, στις θυγατρικές ομάδες του σωματείου, Κεραυνό και Ερμή καθώς και στον Πόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επένδυση για το μέλλον!!!
Το ΔΣ του Αλμυρού κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με το νεαρό κ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ζανη Τσαγκαράκη. Η ομάδα πιστεύει στα νέα παιδιά που έχουν όρεξη να δουλέψουν κ να αναδείξουν το ταλέντο τους με στόχο την καθιέρωση. Θεωρούμε ότι ο 16χρονος Ζανης; παρά το νεαρό της ηλικίας έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει γι’αυτό άλλωστε αποκτήθηκε.
Ξεκίνησε από την ακαδημία του Εργοτέλη και στην συνέχεια μεταπήδησε στο ΠΟΑ κ στον Ερμή Ατσαλένιου ενώ συμμετείχε κ στην Μικτή κ15 πετυχαίνοντας 31 γκολ.
Στην συνέχεια, τη σεζόν 2022/23 συνέχισε στον Κεραυνό στην Α1 ΕΠΣΗ και τον χειμώνα πήγε στον ΑΟ Πόρου με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και παράλληλα με την μικτή Κ16 έφτασε στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων όπου εκεί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 9 γκολ.
Ζανη σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα κ πολλές επιτυχίες!!!