Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε… καυτός ο «Ρόμπι»

Σαν να μην έφυγε ποτέ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο Μανώλης Ροβίθης, ο οποίος έχει σκοράρει 3 γκολ σε 4 παιχνίδια.

Πετυχαίνοντας σημαντικά προς την έκβαση των παιχνιδιών γκολ, ο «Ρόμπι» επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα «καυτός».

Την εκτελεστική του δεινότητα την απέδειξε και πέρυσι όπου αναδείχθηκε μακράν ως ο πρώτος σκόρερ του Γιούχτα κατά τη διάρκεια μίας ονειρικής σεζόν για την ομάδα των Αρχανών , ωστόσο με το… καλημέρα φέτος, έχει ξεκινήσει με υψηλές πτήσεις.

Η αρχή για τον ικανό επιθετικό έγινε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όταν και σκόραρε μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου μπήκε στο παιχνίδι εναντίον του Αστέρα Σταυρού, συνέχισε απέναντι στην Καλαμάτα, καθώς πέτυχε το γκολ της τιμής των Αρχανιωτών για το τελικό 3-1 στην Παραλία.

Χθες (Σάββατο 14/10), άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τον Γιούχτα στη νίκη με 2-1 επί της Παναχαϊκής, βάζοντας σε θέση οδηγού τους παίκτες του Νίκου Σουργιά από τα… αποδυτήρια για το 1-0 από το 1ο μόλις λεπτό του αγώνα, ενώ συν τοις άλλοις δημιούργησε το 2-0 για τον Αλεξόπουλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει κι εκείνος δυναμικά τη σεζόν, με δύο γκολ σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.