Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίθεση ΑΕΚ σε Κατσουράνη: «Ανάξια σχολιασμού η άποψη του… κρατάμε ότι δεν ξέρει από κανονισμούς»

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη για τη φάση του πέναλτι που ζητεί ο Άρης από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη θέση της ΑΕΚ, «σε ότι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου».

Επίσης η ΑΕΚ αναφέρει ότι «κατά τα άλλα η άποψη που εξέφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς».

Τι είχε δηλώσει ο Κώστας Κατσουράνης

Στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στους «Betarades» ο Κώστας Κατσουράνης που μίλησε και για τη φάση του Αθανασιάδη, όπου οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι.

Αρχικά ο «Κατσούρ» υποστήριξε ότι «δεν είχε πάρα πολλές τελικές η ΑΕΚ μέσα στην περιοχή, όπως μας έχει συνηθίσει», επισημαίνοντας ότι οι στόπερ του Άρη «έκαναν εξαιρετική δουλειά». Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι η εμφάνιση της Ένωσης πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της.

«Παρόλο που το ματς είναι 3-0 πρέπει η ΑΕΚ να προβληματιστεί, αλλά αν στην μέτρια ημέρα κερδίζει, παρόλο με την απόφαση του διαιτητή που θα μπορούσε αν είχε δώσει το πέναλτι να αλλάξει το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη φάση, όπου ο Άρης ζήτησε πέναλτι, επισήμανε: «Δεν ξέρω τους κανονισμούς, αλλά εγώ βλέπω μια γονατιά στο κεφάλι και λέω είναι πέναλτι, παρόλο που διώχνει τη μπάλα ο Αθανασιάδης».

«Εγώ το βλέπω πέναλτι το χτύπημα στο κεφάλι του Φαμπιάνο», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Κατσουράνης υποστήριξε ότι η ΑΕΚ είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR