Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη της Αναγέννησης στους μαθητές του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου

Το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου επισκέφτηκε η Αναγέννηση. Η ομάδα αποδέχτηκε την πρόσκληση του σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχή και συμμετείχε με μεγάλη χαρά στο σχέδιο «σχολείο και κοινωνία Γέφυρα Δράσης».
 
Συγκεκριμένα οι παίκτες της ομάδας Μιλοβαν Ντρασκοβιτς, Κριστοφερ Ραζής, Ντουσας Βιντσεντις και Κωστα Οικονομόπουλος επισκέφτηκαν στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου και μίλησαν για τα οφέλη του αθλητισμού, τις δεξιότητες που σου προσφέρει η ενασχόληση με κάποιου είδους άθλημα αλλά και την ανάπτυξη της προσωπικότητας και της κοινωνικότητας συμμετέχοντας σε κάποια ομάδα.
 
Η κουβέντα ήταν άκρως διαδραστική μιας και τα παιδιά εξέφρασαν τις απορίες του και προφανώς οι παίκτες μας απάντησαν με μεγάλη χαρά. Η δράση μεταφέρθηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου όπου παίκτες και μαθητές έπαιξαν έναν mini αγώνα με διαιτητή τον Ντρασκοβιτς.
 
Στον αποχαιρετισμό οι μικροί μαθητές ζήτησαν με λαχτάρα από τους εκπροσώπους της Αναγέννησης αυτόγραφα, ενώ τέλος έδωσαν ραντεβού στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδα του Αρκαλοχωρίου στο ΝΚΓ 2Αοράκια στις 23 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
 
Στo τέλος της ανακοίνωσης της η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου αναφέρει:  “Ευχαριστούμε πολύ το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου για τη θερμή φιλοξενία.
Τον διευθυντή Νικόλαο Φανουράκη αλλά και τις καθηγήτριες Χρυσή Παναγιωτάκη, Σοφία Κακουδάκη, Έλενα Παπαδάκη, Ελένη Συριγωνάκη, Μαρία Χαλκιαδάκη που οργάνωσαν το Σχέδιο Δράσης που ενώνει το σχολείο με την κοινότητα και κατ επέκταση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ”