Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επαγγελματική νίκη για το Ασήμι στο Ατσαλένιο!

Το Ασήμι έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στον Κεραυνό, επικρατώντας 0-1 στο Ατσαλένιο για την 10η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο αρχηγός της, Αλέξανδρος Ξαγοραράκης έφυγε με τη νίκη από το Ατσαλένιο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην πρεμιέρα του β’ γύρου του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, το Ασήμι νίκησε με 0-1 τον Κεραυνό στο Ατσαλένιο.

Στο 20′ ο Ρεμούνδος απείλησε για το Ασήμι όμως το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Ξαγοραράκης, ο οποίος σε μία προώθηση του από την άμυνα, έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” και νίκησε τον Κοκαράκη με κεφαλιά γράφοντας το 0-1 στο 32′.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Μεσαρίτες βρέθηκαν πολύ κοντά στο 2-0, όμως η προσπάθεια του Πρίφτη ήταν άστοχη.

Ο Κεραυνός στη συνέχεια είχε τις ευκαιρίες για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ποτέ.

Οι Καλλέργης και Μαυρογιαννάκης ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν περισσότερο στα καρέ τους οι αμυντικοί του Ασημίου, με τον τελευταίο να έχει και μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Δαμιανάκη.

Στο 80′ ο Ρεμούνδος είχε την ευκαιρία να τελειώσει μία και καλή την υπόθεση νίκη, όμως η τελική του προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε, γεγονός που δεν κόστισε στη συνέχεια, αφού η ομάδα του πανηγύρισε το τρίποντο στο Ατσαλένιο.

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Κοκαράκης, Ανδρόνας, Ζωάκης, Προβατάς, Κουμάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Χριστοδουλάκης, Κωστάκης, Δρακάκης (72′ Καλογιαννάκης Σ.), Καλογιαννάκης Φ. (55′ Kουγιός)

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Μήτρου, Μακράκης (90′ Μπέρκης), Χατζηπαυλίδης Α., Αντωνάκης, Ρεμούνδος, Χασουράκης (75′ Χατζηκωνσταντίνου), Πρίφτη (65′ Aβανίδης), Φωτάκης, Ξαγοραράκης, Φουντουλάκης (75′ Ψωμάς)