Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαίωση Primesport με Κόκκινο – Ανακοίνωσε εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια ιστορίας η Δαμάστα!

Και επίσημα ο Δημήτρης Κόκκινος έδωσε τα χέρια με την Διοίκηση της Δαμάστας ανανεώνοντας την συνεργασία τους για ακόμα μία σεζόν!

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Primesport.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη από την περασμένη Κυριακή (25/06) με την ομάδα της Δαμάστας να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση με τον έμπειρο τεχνικό!

Παράλληλα η Μαλεβιζιώτικη ομάδα ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκδηλώσεις γιορτής για τα 40 χρόνια ιστορίας του σωματείου!

Έδωσαν τα «χέρια» για τη νέα σεζόν Κόκκινος και Δαμάστα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Ο.ΔΑΜΑΣΤΑΣ
40 χρόνια ιστορία.
Γιορτάζουμε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Α.Ο.Δαμάστας και η Δκση της ομάδας μας ήδη έχει αρχίσει τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις ώστε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλό την νέα περίοδο.
Θα γιορτάσουμε αυτή την πολύ σημαντική χρονιά της ομάδας μας και του χωριού μας με την διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων.

Κύριος στόχος της Δκσης είναι η ολοκλήρωση των έργων του γηπέδου μας ώστε η επόμενη μέρα να έχει διαφορετική βαρύτητα για το μέλλον της ομάδας μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε και την νέα χρονιά η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, παίζοντας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών και την προώθηση νεαρών ταλαντούχων παικτών από την ακαδημία του Candia.

Ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό αρχίζοντας με τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Κόκκινο και την ανανέωση της συνεργασίας μας αφού όλοι είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από αυτή.
Από αύριο θα αρχίσουν οι επαφές της Δκσης και του Προπονητή αρχικά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.