Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβλητική εμφάνιση και σαρωτική νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ απέναντι στον Λεβαδειακό (0-6)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσελεγγίδη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η Κ17 του ΟΦΗ πέρασε άνετα με σκορ 0-6 από την έδρα της αντίστοιχης του Λεβαδειακού, για τη 12η αγωνιστική της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

Η ομάδα του Θ. Ελευθεριάδη  άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Τσελεγγίδη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κωστέα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μαστορή. Στο 14’ ο Δάρλας με σουτ από το ύψος της περιοχής, διπλασίασε το σκορ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τσελεγγίδης, με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α΄ημίχρονο.

Στο 67’ ο Τσελεγγίδης με ωραία ατομική ενέργεια νίκησε για τρίτη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-4.

Στο 77’ ο Γαλανός σούταρε εύστοχα, έπειτα από πάσα του Δάρλα, για το 0-5, με τον Σωμαράκη να διαμορφώνει το τελικό 0-6 τρία λεπτά αργότερα, με σουτ εκτός περιοχής.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Κουκουριτάκης, Χαραλαμπάκης, Κοζυράκης, Σωμαράκης, Νινιράκης, Ντάγια (78’ Ντρεϊάι), Γ. Κωνσταντακόπουλος (59’ Χαραλάμπης), Κωστέας (72’ Κράστα), Τσελεγγίδης (72’ Γαλανός), Δάρλας, Πατραμάνης (59’ Μπεϊνάς).