Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επική ανατροπή με buzzer-beater Λουλάκη για τη Βόνη μέσα στις Μοίρες!

Η Βόνη έκανε ίσως την ανατροπή της χρονιάς μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών, παίρνοντας τη νίκη με 3-4 ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0 από το 35′ για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Εκμεταλλευόμενη τα κενά της άμυνας των Μοιρών η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα πραγματοποίησε απίστευτη ανατροπή και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τις Μοίρες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Πηρουνάκης έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο παίκτη να κερδίζει πέναλτι σε βάρος του Λάμπρου για το 2-0 του Γκίνη στο 33′. Το 3-0 του Πηρουνάκη έδειχνε ότι το… ματς πάει για ύπνο.

Αντιθέτως όμως η Βόνη με συνεχή επίθεση κατόρθωσε αρχικά να μειώσει σε 3-1 πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με τον Παπακώστα να χρίζεται σκόρερ.

Ο Παπαγγελής που είχε περάσει στο παιχνίδι έγραψε το 3-2 για τη Βόνη στο 63′ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ανατροπή και το 3-3 με τον Μυρωδιά στο 78′.

Ωστόσο η Βόνη «καταδίκασε» τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 3-4 με τον Λουλάκη να βάζει την σφραγίδα του στην επική ανατροπή της ομάδας του μέσα στις Μοίρες στο 90+5.

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χριστοδουλάκης, Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Τραορέ, Κουτσάκης, Ηλιάκης, Γκίνη, Πηρουνάκης, Κιόρρι, Φανουράκης

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Λάμπρου, Μουρτζάκης, Αλεξίου, Παχάκης, Παπακώστς, Ζερβάκης, Δαγκωνάκης, Γριβάκης, Σκαρβελάκης, Μυρωδιάς Τ., Σταυρακάκης.