Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή- ΑΟΑΝ: Σπουδαίο διπλό με 9 παίκτες για την ομάδα του Αγίου Νικολάου (1-3)

Ένα σπουδαίο τρίποντο παραμονής στη Γ΄Εθνική σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής με 1-3 ο ΑΟΑΝ που έφτασε τους 39 πόντους και βρίσκεται έστω και σε τριπλή ισοβαθμία πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Όσο για την Επισκοπή παρέμεινε στους 36 πόντους και δυσκόλεψε αρκετά τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ακόμη για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΑΝ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 0-3 χάρη στα τέρματα του Νοκάι στο 14΄, του Φουκαράκη στο 24΄και του Χριστογιάννη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Επισκοπή πέτυχε γρήγορα το 1-3 στο 47΄με τον Μέτα με τον ΑΟΑΝ στη συνέχεια να έχει δύο αποβολές μια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καμαρά στο 49΄και μια στο 72΄με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πήλιο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μ. Σκύβαλου στάθηκε στο ύψος της και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο παραμονής στο κρητικό ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Το ματς 

O AOAN ήταν πολύ καλύτερος από την Επισκοπή στο πρώτο ημίχρονο και δικαίως προηγήθηκε με 0-3 εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου άνοιξε το σκορ στο 14΄όταν μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σένκα ο Ψαρράς έδιωξε πολύ δύσκολα τη μπάλα αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επανοφορά σε κενή εστία ο Σένκα την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Μ. Σκύβαλου σημείωσε και δεύτερο τέρμα όταν μετά από σέντρα του Τσανάι από δεξιά ο Φουκαράκης με κεφαλιά έκανε το 0-2 για την ομάδα του Αγίου Νικολάου που πέτυχε και τρίτο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Σένκα εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά και ο Χριστογιάννης με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έκανε το 0-3.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 47΄η Επισκοπή κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ με τον Μέτα μειώνοντας σε 1-3 το σκορ. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΑΝ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Καμαρά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το γεγονός αυτό έδωσε την δυνατότητα στην Επισκοπή να πιέσει αρκετά προκειμένου να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να μπει ξανά στην διεκδίκηση του ματς. Μάλιστα στο 59΄άγγιξε το 2-3 η Επισκοπή με τον Γιαγκιόζη όμως να κάνει εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Μπάρο.

Ο ΑΟΑΝ στο 72΄έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Πήλιου με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και η Επισκοπή πίεσε για να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς όμως από την μια ο Γιακγιόζης και από την άλλη η καλοστημένη άμυνα του ΑΟΑΝ κράτησαν το παιχνίδι στο 1-3 μέχρι το τέλος με τον ΑΟΑΝ να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό παραμονής κάτω από δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες.

Επισκοπή: Ψαρράς, Χαϊδος, Συμεωνίδης, Μερμέρογλου, Μπάρο, Γεωργιακάκης, Μέτα, Πάτας, Λέκα, Κεφαλάς, Σαούλ.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάϊ, Καμαρά, Μουστάκης, Χριστογιάννης, Νοκάι, Σένκα, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος, Φουκαράκης.