Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική νίκη για την Επισκοπή επί του Ο.Φ.Ιεράπετρας (3-1)

Φιλική νίκη με 3-1 επί του Ο.Φ.Ιεράπετρας σημείωσε η Επισκοπή την Κυριακή το μεσημέρι σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Τσεσμέ στο Ρέθυμνο. 
 
Η εικόνα του ματς 
 
O O.Φ.Ιεράπετρας ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά από την Επισκοπή και απείλησε για το 0-1 στο 19΄με σουτ του Κόνορμαζ  και στο 20΄με σουτ του Μίλερ.
 
Η Επισκοπή στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 37΄όταν ο Εμπουέλε έκλεψε την μπάλα έβγαλε τη σέντρα και ο Χονβανισιάν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.
 
Στη συνέχεια ο Ο.Φ.Ι είχε καλή στιγμή στο 39΄για να ισοφαρίσει το ματς αλλά ο Καλογεράκης απέκρουσε το σουτ του Παπαδάκη μέσα από την περιοχή.
To πρώτο μέρος έληξε με 1-0 υπέρ της Επισκοπής με τους Σάκη Παπαβασιλείου και Άγγελο Διγκόζη στο δεύτερο μέρος να δίνουν χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους με τον ρυθμό να είναι αρκετά καλός.
 
Στο 68΄ο Ο.Φ.Ιεράπετρας είχε δοκάρι με την βοήθεια και του τερματοφύλακα της Επισκοπής Καλογεράκη που απέκρουσε δύσκολα το φαλτσαριστο σουτ του Κνορμαζ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 78΄έγινε το 2-0 για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου από τα δεξιά μέσα από την περιοχή.
 
Παρόλα αυτά ο Ο.Φ.Ι που είχε καλή εικόνα επιθετικά αλλά προβλήματα στην αμυντική του συμπεριφορά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 87΄με κοντινό σουτ του πολύπειρου Πάτρικ Βουό , με την Επισκοπή όμως να απαντάει άμεσα και να κλειδώνει τη νίκη της στο 89΄κανοντας το 3-1 με σκόρερ τον Τζωρτζινάκη από ασίστ του Μπερικάκη.
 
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Λάμτσε (75′ Κώτσιος), Σκεντεράι (75′ Ρόβου), Πολίτης (75′ Σολεϊμάν), Σαμουρκασόβι (75′ Ουοττάρα), Κούτσιας (75′ Καφετζής), Κεφαλάς (75′ Νταμπίζας), Άρμεν (75′ Τζωρτζινάκης), Εμπουέλε, Αραμπατζής (46′ Παπαδόπουλος), Σταθόπουλος (75′ Αμπαφού).
 
ΟΦΙ (Διγκόζης): Τζελέπης (57′  Σότο), Καραγιάννης (77′ Μηλιώτης), Στάμου (60′ Κόλα), Ντέτλερ (86′ Σαμουέλ), Ίτσιος, Μίλερ (57′ Κόμπερβιλ), Κσνορμάζ (60′ Καλλιτσουνάκης), Χιμένεθ, Καζάου, Παπαδάκης, Αντερέγγεν (46′ Ζήσης).