Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή: Ο Παναγιώτης Καραντάθας και στις ομάδες Κ20 και Κ17

Ο Παναγιώτης Καραντάθας θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει τα τμήματα Κ20 και Κ17 της Επισκοπής για τη νέα αγωνιστική περίοδο , ενώ θα παραμείνει και προπονητής στα τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει: 

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή στο τμήμα της Κ20 και της Κ17 αντίστοιχα, Παναγιώτη Καραντάθα. Ο έμπειρος τεχνικός που έχει γεννηθεί στις 6/4/1967, ο οποίος παραμένει προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών, αναλαμβάνει ένα πόστο γνωρίζοντας ότι οι γνώσεις του σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την εμπειρία του, θα προσδώσουν το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε εν ευθέτω χρόνω.

Ο κ. Καραντάθας είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα (καθηγητής φυσικής αγωγής) βρίσκεται 16 χρόνια τώρα στον χώρο των ακαδημιών του Ρεθύμνου και οι επιτυχίες του αναβαθμίζοντας παιδιά από χρόνο σε χρόνο είναι σημαντικές έχοντας δουλέψει στον Αστέρα Ρεθύμνου και στον ΑΟΝ Κεραυνό. Είναι κάτοχος δίπλωματος UEFA B’ και στις ακαδημίες του συλλόγου μας εργάζεται από την αρχή της περσινής σεζόν 2021-22.” 

 Συνεργάτες οι Γ. Χαρλαύτης, Σπ. Μαμαλάκης

Δίπλα στον κ. Καραντάθα θα βρίσκονται οι κ.κ. Γιώργος Χαρλαύτης, Σπύρος Μαμαλάκης. Ο Γιώργος Χαρλαύτης εκτός από τους τερματοφύλακες της ΠΑΕ αναλαμβάνει -έναν χρόνο μετά- και τους τερματοφύλακες της under ενώ ο Σπύρος Μαμαλάκης παραμένει στη θέση του όπως και πέρυσι.

Ο σύλλογός μας, τους εύχεται πολλές ομαδικές επιτυχίες”.

 Π. Καραντάθας: “Το αγωνιστικό κομμάτι επιτάσσει συνεχή βελτίωση”

Ο τεχνικός των ομάδων της under τόνισε τη σπουδαιότητα που πρέπει να δίνεται σ’ αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και στο έργο που επιτέλεσαν οι απερχόμενοι προπονητές.

“Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι, μετά την περσινή χρονιά όπου στην ουσία είχαμε, τη δημιουργία των ομάδων σε Κ20 και Κ17, έρχεται σε μένα μία πρόταση-πρόκληση ούτως ώστε, να βοηθήσω όσο μπορώ για να εξελίξουμε αυτά τα παιδιά αλλά και τις ομάδες κατ’ επέκταση.
Είναι υποχρέωσή μας να ετοιμάσουμε κάποιους παίκτες όπου απώτερος αλλά και κυριότερος στόχος είναι, να μπορέσουν κάποια στιγμή να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.
Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τους δύο συναδέλφους μου, τον κ. Καραδάκη και τον κ. Μπακόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που άφησαν.
Το αγωνιστικό κομμάτι επιτάσσει συνεχώς τη βελτίωση και την εξέλιξη του έμψυχου δυναμικού (όπου θα κάνω ότι μπορώ), των εγκαταστάσεων όπου σ’ αυτό επιτελεί καίρια δουλειά ο ίδιος ο πρόεδρος ο κ. Νικολιδάκης.”