Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την διαιτησία στο ματς με τον Πανιώνιο

Με τον πλέον επίσημο τρόπο θέλησαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης να εκφράσουν τα συναισθήματα δυσαρέσκειας και αγανάκτησης που αισθάνονται μετά και τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οι διοικούντες τον ιστορικό Σύλλογο κάνουν λόγο για «εχθρική διαιτησία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο» εις βάρος της «ελαφράς ταξιαρχίας» και ζητούν στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, καθοριστικές για την έκβαση της μάχης για τη σωτηρία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η ομάδα τους να τύχει δίκαιης μεταχείρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια επιστολή οι συντάκτες της υπογραμμίζουν την καλή φιλοξενία της οποίας έτυχαν η ομάδα και οι φίλαθλοί της στο στάδιο της Ν. Σμύρνης. Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ‘ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟ

Αθήνα 26/3/2024 Αρ. Πρωτ. 3132

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

1)ΠΡΟΕΔΡΟ

κ. Π. ΜΠΑΛΤΑΚΟ

2)ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

3)ΕΠΣΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.,

Κύριοι της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Απευθυνόμαστε σε εσάς ως Σωματείο – ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας και της ΕΠΣΑ για να σας εκφράσουμε τα σφοδρά παράπονα μας για την διαιτησία του αγώνα της Κυριακής 24/3/2024 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (2 – 2).

Δεν ζητούμε ευνοϊκή διαιτησία αλλά αντικειμενική, δίκαιη (50-50), φυσικά με τα όποια ανθρώπινα λάθη. Όμως, στον συγκεκριμένο αγώνα, η διαιτησία ήταν εμφανώς έως ιδιαίτερα εχθρική σε βάρος μας ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο (σημ. 8′ καθυστερήσεις στο Α’ ημίχρονο & 11′ στο δεύτερο). Πιστεύουμε ότι τα Πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται μόνο με αγωνιστικά κριτήρια και μόνον μέσα στα γήπεδα. Αν για κάποιους εξωαγωνιστικούς λόγους πρέπει να υποβιβαστεί ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, να μας το πείτε για να μην προσπαθούμε και πληρώνουμε αδίκως. Αν όχι, φροντίστε να είναι δίκαιη η διαιτησία από δω και μπρος. Οι χαμένοι βαθμοί δυστυχώς δεν αναπληρώνονται.

Πιστοί στη γαλανόλευκη φανέλα, στην ιστορία μας, στους φιλάθλους μας και με σεβασμό στους αθλητές μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την παραμονή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, παρά τα όσα έχουμε βιώσει αυτήν την περίοδο και ελπίζουμε να στεφθεί με επιτυχία.

Σαν μέτρο της εκ μέρους μας αντικειμενικής θεώρησης των γεγονότων σας ενημερώνουμε ότι η φιλοξενία που απολαύσαμε από το Δ.Σ. του Πανιωνίου και τους φιλάθλους του Πανιωνίου ‘ΠΑΝΘΗΡΕΣ’ ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ!!

  • Το video του αγώνα στο YOUTUBE ‘Πανιώνια νέα’ δημόσια.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Προέδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Καταβέλος Κων. Χαραλαμπίδης»