Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή Τζώρτζογλου στον Μπαλτάκο: «Για πόσο ακόμα θα ασελγούμε πάνω σε αυτό το ταλαιπωρημένο σώμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου;»

Με αφορμή δημοσιεύματα για μία «φωτογραφική» τροπολογία στον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ που θα τεθεί προς ψήφιση στην αυριανή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, απέστειλε την κάτωθι επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας:

Θεατές του χάους και ακροατές του κενού

Προφανώς δεν τα έχουμε δει όλα.. 

Ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δούμε στους κουλούς να φυτρώνουν χέρια και τους τυφλούς να βλέπουν…

Δυστυχώς το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνεχώς βάλλεται αν ισχύουν δημοσιεύματα αθλητικών ιστοσελίδων «Σκάνδαλο στην ΕΠΟ: Φέρνουν στον Κώδικα Δεοντολογίας διάταξη ασυλίας για του υπό έρευνα Φιλιππούση, Μπάρτζη και Σαράκη!». 

Τότε κάθε είδους ηθικής και λογικής καταπατείται βάναυσα, η εφαρμογή των νόμων χάνει την αξία της  και ο κάθε ένας ανεξέλεγκτα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπου θέλει και να ελέγχεται η νομιμότητα των πράξεων του από φορείς που δεν έχουν καμία σχέση με τον φορέα τον οποίο εργάζεται.

Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση αν ισχύουν τα γραφόμενα του άρθρου κάποιος που “δηλώνει” δημοσιογράφος θα ελεγχθεί Νομικά από την ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) για πιθανές Νομικές Παρατυπίες και ΟΧΙ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. όπως κατηγορηματικά ΑΝΑΦΕΡΕΙ μέχρι σήμερα το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.

Η απόλυτη κατάντια ο απόλυτος ξεπεσμός άραγε πόσο ακόμα θα ασελγούμε πάνω σε αυτό το ταλαιπωρημένο σώμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου;;

Ας ελπίσουμε να είναι ένα δημοσιογραφικό αστείο !!!!

Γιατί Διαφορετικά…

Με έντονο προβληματισμό !!!

Νίκος Τζώρτζογλου 

Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Ηρακλείου