Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή της ΑΕΚατσαμπά προς Περιφέρεια για το συμβάν των Δειλινών: «Δεν θα ανεχθούμε ανάλογη εξευτελιστική αντιμετώπιση»

Επιστολή προς την Περιφέρεια Κρήτης  έστειλε η ΑΕΚατσαμπά  «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» η οποία πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Πανεπιστημίου – Περιφέρειας, όπου η γηπεδούχος ομάδα του ΠΑΟ Δειλινών βρήκε τα αποδυτήρια κλειδωμένα και οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου!

Βρήκαν τα αποδυτήρια κλειδώμένα – Η θέση των Δειλινών (Photos)

 
Η ομάδα του Κατσαμπά αναφέρει στην επιστολή της, λόγω του ότι χρησιμοποιεί την ίδια έδρα, εάν βρει απέναντι της ανάλογη εξευτελιστική αντιμετώπιση σε δικό της αγώνα, προειδοποιεί ότι το ματς δεν θα ξεκινήσει.
 
Διαβάστε αναλυτικά:
 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
 
Αγαπητοί κύριοι
 
Αρναουτάκη Σταύρο
 
Πιτσούλη Γιώργο
 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου-Περιφέρειας(;), με την γηπεδούχο ομάδα να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει αποδυτήρια και να αλλάζουν οι παίκτες της στον πάγκο και σε υπαίθριο χώρο.
Το συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα μας φέτος το χρησιμοποιεί ως έδρα για τους εντος έδρας αγωνες, ενώ είχαμε ζητήσει να το χρησιμοποιούμε και για τις εβδομαδιαίες προπονήσεις μας το αρνηθήκατε. Όταν ζητήσαμε να παίξουμε εκεί κάποια φιλικά προετοιμασίας, και ενώ είχαμε ενημερώσει την ιδιοκτησιακη αρχή του γηπέδου, ο γνωστός “κλειδοκράτορας” του γηπέδου μας απείλησε _”Να μη πατήσει κάνεις τα πόδια του στο γήπεδο”_. με την ανοχή της περιφέρειας πιστεύουμε.
 
Την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚατσαμπά αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο ως γηπεδούχος. Ωφειλουμε να τονίσουμε προς την Περιφέρεια Κρήτης ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια εξευτελιστική αντιμετώπιση προς τους ποδοσφαιριστές μας.
 
Εάν βρούμε κλειστά αποδυτήρια και γενικά Οποιοδήποτε χώρο του γηπέδου μη φιλόξενο προς τους παίκτες και τους φιλάθλους μας το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει και δεν θα έχουμε εμείς την ευθύνη.
 
Τέλος στέλνουμε μήνυμα προς όλα τα σωματεία ότι τα προβλήματα είναι κοινά για όλους, οι αθλητικοί χώροι είναι από ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι, οι υποδομές μηδενικές. Μόνο με συνεργασία θα καλυτερέψουμε τις συνθήκες για το αγαπημένο μας άθλημα.
 
Με εκτίμηση
 
Το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά