Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για Μοχό, 5-2 τον Γιούχτα 2010

Επέστρεψε στις νίκες ο Μοχός ο οποίος επικράτησε με σκορ 5-2 του Γιούχτα 2010 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη πέτυχε την 9η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 29 βαθμούς, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από την 2η θέση όπου βρίσκεται η Φαιστός.

Με το… καλημέρα ο Μοχός κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Ποντίκαλη μόλις στο 4′! Σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερα ο Σούρσος με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα του Μοχού!

Στο 51′ ο Σούρσος έγραψε το 3-0 για τον Μοχό με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η ομάδα των Αρχανών μείωσε σε 3-1 με τον Τσαρσιταλίδη.

Στο 74′ ο Γιούχτας 2010 ξαναμπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού μειώνοντας σε 3-2 και πάλι με τον Τσαρσιταλίδη με πλασέ! Η απόσταση του ενός τέρματος όμως δεν θα μείνει για πολύ καθώς ο Τσιμηνικάκης έκανε το 4-2 στο 78′ για τους γηπεδούχους και τους έδωσε κα πάλι αέρα δύο τερμάτων και μαξιλαράκι ασφαλείας λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Στο 90′ ο Νεζίρι στο ντεμπούτο του με τον Μοχό σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό το 5-2!

Συνθέσεις:

Μοχός: Μουτζούρης, Παπουτσάκης, Διαμαντάκης, Γκάρης, Κίσσας, Μηλάκης, Τσερκέζι, Σούρσος, Ποντίκαλης, Διαντάκης, Μιχελακάκης

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Γκιαουράκης, Ντουράκης, Σαφάρ, Μυζύρης, Μακράκης, Ντολλακάι, Καρτσώνης, Χαλεπάκης, Κυπριωτάκης, Τσαρσιτάλιδης