Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ερασιτέχνης Ηρόδοτος: Nομικές ενέργειες για την επόμενη ημέρα και κάλεσμα σε όλους

Την δική του θέση σχετικά με την επόμενη ημέρα στην ομάδα πήρε ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος ο οποίος σε απάντηση του καλέσματος του Συνδέσμου Φίλων Ηροδότου επεσήμανε ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες με τον νομικό του εκπρόσωπο κ. Φωτάκη για να αποσαφηνιστεί η επόμενη μέρα στην ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. 
 
Παράλληλα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου έκανε και κάλεσμα σε παλιούς και νέους παράγοντες αλλά και σε φίλους του σωματείου γενικότερα να πλησιάσουν κοντά στην ομάδα ώστε αυτή να αποκτήσει ξανά όσο πιο γρήγορα γίνεται την αξιοπρέπεια της σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου αναφέρει: 
 
“Σε απάντηση στο κάλεσμα του Συνδέσμου φίλων Ηροδότου ,σας ενημερώνουμε ότι ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος είναι πάντα στην διάθεση σας.
 
Οσο αφορά την αγαπημένη μας ομάδα μετά την αποβολή τής απο το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ 2 η ομάδα επιστρέφει στον μητρικό σύλλογο της και συγκεκριμένα στον Ερασιτέχνη Ηροδότο ο οποίος έχει την υποχρέωση βάση νόμου ,να κινήσει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα σε οτι αφορά την ομάδα μας.
 
Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έχει ήδη ξεκινήσει ολες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες με τον έγκριτο νομικό σύμβουλο του κ.Φωτάκη .
 
Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε το σύνολο των φιλάθλων μας που καλά κάνουν και αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας μας και τους διαβεβαιώνουμε οτι η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα τοποθετηθεί δημόσια , όταν αυτή η έρευνα ολοκληρωθεί στο σύνολο της έχοντας στην κατοχή μας την νομική εισήγηση του κ.Φωτακη συνοδευόμενη απο την έκθεση της Νομικής Επιτροπής της ΕΠΟ καθώς και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριου σε δεύτερο βαθμό.
 
Οσο για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και απασχολούν τους αγαπημένους μας φιλάθλους η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις εφόσον όπως όλοι γνωρίζουν ,δεν είχε συμμετοχή στην διοικητική σύνθεση τής ΠΑΕ .
 
Απαντήσεις μπορούν να δώσουν μονο τα εμπλεκόμενα μέλη που διετέλεσαν στην διοίκηση της ΠΑΕ και αυτοί μόνο μπορούν να ενημερώσουν τους αγαπημένους μας φιλάθλους.
 
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη μόνο βοήθεια πρόσφερε προς την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ όταν και όποτε της ζητήθηκε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της διοίκησης του Ερασιτέχνη.
 
Τέλος ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος παρακαλεί ολο τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα μας ,φιλάθλους ,μικρούς και μεγάλους ,παλιούς και νέους παράγοντες να πλησιάσουν κοντά στην ομάδα μας , με σκοπό να ενωθούμε όλοι μαζί για να κερδίσει ξανά η ομάδα μας γρηγορά την αξιοπρέπεια της σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
 
Με τιμη ο πρόεδρος του Δ.Σ Λημναίος Εμμ. και ο Γενικος Διευθ. Σωκιανος Στελ.”