Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργοτέλης – Ανθεστίων 0-0: Πάλεψαν αλλά γκολ… δεν βρήκαν

Εργοτέλης και Ανθεστίων δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ στις τελικές τους, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Μαρτινέγκο.

Στην “κιτρινόμαυρη” μονομαχία στο Μαρτινέγκο, Εργοτέλης και Ανθεστίων πάλεψαν μέχρις εσχάτων, όμως γκολ δεν βρήκαν ποτέ με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καθόλου την ομάδα του Θραψανού, η οποία παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Η πρώτη φάση του αγώνα, άνηκε στον Εργοτέλη με τον Ταγγίνη να βρίσκει χώρο από δεξιά και να σουτάρει άουτ.

Η ομάδα των Ξημεράκη και Κουτίδη είχαν διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αρχικά με σουτ του Ταγγίνη και έπειτα με ένα διαγώνιο σουτ του Μιχελουδάκη που δεν βρήκε στόχο στο 25′.

Στο 29′ ο Ανθεστίων έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στα “καρέ” του Μιράσι, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο επενέβη στην σέντρα-σουτ του Παρασκάκη, με τη μπάλα να έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Στο 33′ ήταν η σειρά του Χαραλαμπάκη να επέμβει στο σουτ του Τάγγινη που κόντραρε και είχε πορεία προς την εστία.

Το τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους ήταν για τον Ανθεστίωνα, με τους Φωτόπουλο και Τσιντάρη να δοκιμάζουν τα reflex του Μιράσι, που είχε απάντηση και στα δύο σουτ.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Εργοτέλη να απειλεί πρώτος, δοκάρι με τον Ντίσα στο 64′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και στο 66′ ο Σαϊτάκης έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η επέμβαση του Μιράσι ήταν σωτήρια για την εστία του, κρατώντας το “μηδέν”

Η ομάδα των Ξημεράκη – Κουτίδη προσπάθησε να “κλέψει” το τρίποντο στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όμως η κεφαλιά του Θοδωρή Φαϊτάκη δεν βρήκε στόχο, με το παιχνίδι να λήγει χωρίς σκορ 0-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ξημεράκης – Κουτίδης): Μιράσι, Ψυχαράκης, Μερκουλίδης, Κορνάρος, Φαϊτάκης, Χότζα (78′ Βασιλάκης), Μιχελουδάκης (67′ Τβαούρι), Ταγγίνης, Φθενάκης, Ντίσα, Πλατοκούκης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ (Γιώργος Βλατάς): Χαραλαμπάκης, Παρασκάκης, Τσιντάρης (55′ Μελαδάκης), Γιούγκα, Φωτόπουλος (67′ Τσέρος), Ρ. Χότζα, Μ. Χότζα, Σαϊτάκης, Μπερνίκου (55′ Κουτάντος), Τρουλάκης, Καρτάκης (64′ Μούκας)