Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργοτέλης – Μοίρες 1-5: Show από τον Πηρουνάκη και μεγάλο διπλό για τους Μεσαρίτες

Με τον Βασίλη Πηρουνάκη να σκοράρει τρία τέρματα οι Μοίρες έφυγαν με το εμφατικό 1-5 από την έδρα του Εργοτέλη για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο μέσος των Μοιρών έκανε καθηλωτική εμφάνιση οδηγώντας την ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη σε μία ιστορική νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, που δεν μπόρεσε να βάλει εμπόδια στις ορέξεις των Μεσαριτών.

Στο 15ο λεπτό και στην πρώτη φάση του αγώνα ο Πηρουνάκης σούταρε με τον Μιράσι να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 25′ ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε και το σουτ του Γκίνη στέλνοντας τη μπάλα ξανά σε κόρνερ. Στο 30ο λεπτό ήρθε η απάντηση από τον Εργοτέλη, με τον Ντίσα να σουτάρει και τον Δανδάλη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 34′ οι Μοίρες άνοιξαν το σκορ. Ο Γκίνη εκτέλεσε κόρνερ ο Πηρουνάκης έκανε καλό άλμα και με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τους Μεσαρίτες.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Ορφανουδάκη βρήκαν και ένα δεύτερο τέρμα, με σκόρερ και πάλι τον Πηρουνάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γύρισμα του Καρταλιανάκη από δεξιά και έγραψε το 2-0 από κοντά.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μέρος, με τον Κιόρι που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Καρταλιανάκη να γράφει το 0-3 για τις Μοίρες στο Μαρτινέγκο.

Στο 85′ ο Πηρουνάκης έβαλε την σφραγίδα του στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το χατ-τρικ με ένα εκπληκτικό σουτ, ενώ ο Γκίνη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΜ για το 0-5 στο 89′.

Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει σε 1-5 και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με τον Βασιλάκη στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μοίρες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γκίνη, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Εργοτέλης: Χαλκιαδάκης, Περσκέφα, Κατσαβούνης (46′, Χότζα, Μαυροειδής (70′ Βασιλάκης), Σφακιανάκης, Κατσούρι (80′ Κτιστάκης), Ντίσα, Σαμπροβαλάκης, Μυλωνάκης (46′ Πάπα), Σκούρα, Ντίσα

Μοίρες: Δανδάλης, Ιερωνυμάκης (80′ Τραορέ), Παπαδομανωλάκης, Πολυμερίδης, Χαλκιαδάκης (77′ Φανουράκης), Μεντουδάκης, Τσακάνι, Πηρουνάκης, Καρταλιανάκης (60′ Κιόρι), Κουτσάκης (46′ Σκαπέρδας), Γκίνη