Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζαρός – Αετός Ανωγείων 4-2: Καθάρισε ο Ξεκαρδάκης για τους «πράσινους»

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Ζαρός πετυχαίνοντας την δεύτερη του νίκη σε τρεις αγώνες, επικρατώντας με σκορ 4-2 του μαχητικού Αετού Ανωγείων. 

Ο Ζαρός προηγήθηκε στο 13′ με τον Ξεκαρδάκη, ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ένα σοβαρό προβάδισμα στους Μεσσαρίτες. 

Η απάντηση του Αετού Ανωγείων ήρθε στο 28′ με τον Κεφαλογιάννη Λ. με κεφαλιά να μειώνει σε 2-1 ενώ οι Ζαριανοί είχαν χαμένες ευκαιρίες…. Στην επανάληψη  ο Αετός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Δραμουντάνη να ισοφαρίζει στο 65′ έπειτα από ασίστ του Λ. Κεφαλογιάννη. Οι γηπεδούχοι ωστόσο «αφυπνίστηκαν» και άρχισαν πάλι να πιέζουν τα αντίπαλα καρέ, με τον Λυκούδη να κάνει όμορφη ατομική ενέργεια και να γράφει το 3-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ξεκαρδάκης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης σημειώνοντας χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΡΟΣ(Κώστας Παντζαρίδης): Αλεξάκης, Σαριδάκης Κ(86′ λτρ Ρομπογιαννάκης), Λεμονάκης, Γρηγορίου, Νικολαντωνάκης, Σαριδάκης Ν(78′ Γιατρομανωλάκης), Λυκούδης, Αλπαντακης Β, Μάτσας(110′ Αλπαντακης Στ), Ρομπακης, Ξεκαρδάκης

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ (Γιώργος Παναγιωτάκης) : Μπαγκέρης, Κονιός, Δασκαλάκης, Κρητικός, Σπαχής Α. (70′ Τουμπάκης), Μέτο, Αεράκης Β., Καστρινάκης (85′ Μανουράς), Κεφαλογιάννης Γ. (60′ Δραμουντάνης), Κεφαλογιάννης Λ., Κονιός Α.