Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζορίστηκε αλλά έμεινε όρθιος με Ιωαννίδη και στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός (0-1)

Τις 11 νίκες σε 12 ματς έφτασε πλέον ο Παναθηναϊκός ο οποίος έστω και δύσκολα κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό και μέσα από το Αγρίνιο κερδίζοντας με 0-1 τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League. 

“Χρυσή” αλλαγή για τους “πράσινους” αποδείχθηκε ο Ιωαννίδης ο οποίος μπήκε στο ματς στο 76΄και στο 79΄κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο 0-1 για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά και κοντινή προβολή  εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σέντρα του Χουάνκαρ.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη δεν παράτησε το ματς μετά το 0-1 και είχε δοκάρι στο 89΄σε κεφαλιά του Καρέλη μετά από την σέντρα του Νταγκό .

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν (75’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίαζ (75’ Κολοβός), Σενγκέλια (61’ Νταγκό), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Πέδρο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (90′ Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης (76’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Ιωαννίδης), Σπόραρ (84’ Τσόκαϊ).