Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζουραράκης: “Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε – Τα παιδιά γράφουν ιστορία!”

Χωρίς προβλήματα εν όψει Λίντο η Τύλισος – Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζουραράκη στο Primesport.gr

Η Τύλισος φιλοξενείται από το Λίντο με μοναδικό της τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με νίκη η ομάδα της Τυλίσου θα τερματίσει σίγουρα πρώτη χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Αγία Βαρβάρα στο δικό της παιχνίδι.

Μπορεί να μην υπάρχουν τιμωρίες ή τραυματισμοί για την ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη, όμως ο έμπειρος τεχνικός θα χρειαστεί να κρατήσει κάποιους παίκτες εκτός καθώς δεν είναι έτοιμοι ακόμη να αγωνιστούν για ενενήντα λεπτά, όπως ο Σαβοϊδάκης και ο Ξυλούρης.

Επίσης ακολουθούν και τα play-off που θα κρίνουν τα πάντα όσο αφορά την άνοδο και έτσι χρειάζεται οι προφύλαξη κάποιων ποδοσφαιριστών και για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η Τύλισος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Ζουραράκης, μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για την νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παρακάτω:

“Παίζουμε με ένα αξιόλογο αντίπαλο και μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι το Λίντο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να παραμείνουμε πρώτοι και αήττητοι, όπως είμαστε από την αρχή.

Είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς γιατί τα παιδιά γράφουν ιστορία. Πάμε να πάρουμε το τρίποντο και να περιμένουμε μετά τα play-off.”