Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’: Απίστευτος διάλογος μεταξύ παίκτη και διαιτητή «μας γ…ς ρέφερι» – «μη σου ρίξω κάνα κατακέφαλο»

Το Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’, για τη Super League 2, είχε πέντε γκολ, 7 αποβολές, λογομαχίες μεταξύ παικτών με το διαιτητή και… μία μήνυση από τους διαιτητές στον φυσικοθεραπευτή του Ηρακλή.

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε άνετα με 4-1 του Ηρακλή Λάρισας σ’ ένα ματς όπου υπήρξαν… 7 αποβολές! Η ομάδα της Λάρισας, ωστόσο, διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη του συνδέσμου Ηπείρου και των βοηθών του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Ελευθερίας της Λάρισας» ο Κατσικογιάννης ανέφερε ότι ένας εκ των βοηθών του δέχθηκε επίθεση.

«Το βράδυ οι διαιτητές πήγαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και ο βοηθός διαιτητή κατέθεσε μήνυση σε βάρος του φυσικοθεραπευτή του Ηρακλή για το αδίκημα της σωματικής βλάβης σε συνδυασμό με το νόμο περί αθλητικής βίας. Στο πλαίσιο αυτό αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συλληφθεί. Οι άλλοι διαιτητές κατέθεσαν για το γεγονός», τονίζεται στο ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει και το φραστικό επεισόδιο μεταξύ παίκτης του Ηρακλή Λάρισας και του διαιτητή Κατσικογιάννη:

«Απίστευτος διάλογος στα αποδυτήρια μεταξύ του διαιτητή και του παίκτη του Ηρακλή Λ. Δημήτρη Λίταινα… Ο παίκτης από τα νεύρα του φώναζε: “μας γ…ς σήμερα ρέφερι” και ο διαιτητής απάντησε (χιουμοριστικά;): “Μη σου ρίξω κανένα κατακέφαλο”. Οι παρευρισκόμενοι μείναμε άναυδοι…».

 

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR