Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος – ΟΦΙ 0-1: Ο αναγεννημένος Βουό έκρινε το ντέρμπι!

Τεράστιο διπλό πανηγύρισε ο ΟΦΙ μέσα στην Ν. Αλικαρνασσό, επικρατώντας του Ηροδότου με 0-1 για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Ο συνήθης ύποπτος Τζίλι Βουό, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, γκολ που όπως αποδείχθηκε έφτανε για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΟΦΙ.

Στο 9ο λεπτό από γύρισμα του Αντερέγκεν, ο Μούλερ από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Βουό από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ κάνει το 0-1.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο ΟΦΙ έλεγξε απολύτως είχε το γκολ και μια κλασική ευκαιρία πολλές ημιτελείς επιθέσεις με εξαιρετικές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση και δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Ηλία Φυντάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος έψαξε την ισοφάριση με τους Σουρνάκη και Τζούνιορ ωστόσο ο ΟΦΙ ήταν αυτός που βρέθηκε πιο κοντά στην ισοφάριση, με τον Ίτσιο να μην πιάνει όπως ήθελε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατάλντι, ενώ στην σημαντικότερη φάση στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους. μετά από συνεργασία των Βουό και Καζάου, ο Αντερέγκεν αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να βρεθεί με αξιώσεις στην περιοχή του Κυρίτση με αποτέλεσμα ο ΟΦΙ να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Ν. Αλικαρνασσό.

Ηρόδοτος (Ηλίας Φυντάνης): Κρόστα, Κυριακίδης, Γρηγορόπουλος, Σαρρής, Μακρυδάκης, Τζούνιορ, Γκίνη (46′ Χαϊκάλης), Μασάδο, Σουρνάκης (83′ Γαλεάδης), Βρεττός, Χαλκιαδάκης

ΟΦΙ(Αγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (83′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (74′ Μπλανκ), Μούλερ, Αντερέγκεν (88′ Κόλα), Βουό (88′ Γκομπερβίγιε)