Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Τέλος ο Η. Φυντάνης – Πρώτος στόχος ο Μ. Παπαματθαιάκης

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηροδότου, κάτι που σας είχε προαναγγείλει το Primesport.gr με ρεπορτάζ του πριν λίγες ημέρες. Πρώτος στόχος για το τιμόνι της ομάδας ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ του Primesport.gr το οποίο ανέφερε και δεύτερο διαζύγιο προπονητή και ομάδας της Super League 2, ήρθε και η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Ηρόδοτος και τον Ηλία Φυντάνη.

Έρχεται κι άλλο διαζύγιο με προπονητή σε ομάδα της Super League 2;

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους, με τον Ηλία Φυντάνη να μένει πλέον ελεύθερος και τον Ηρόδοτο να έχει κενό τον πάγκο του.

Μετά το διαζύγιο με τον Αλμυρό, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε μείνει χωρίς ομάδα, ωστόσο αν συμφωνήσει με τον Ηρόδοτο, θα επιστρέψει στους πάγκους και μάλιστα στις επαγγελματικές κατηγορίες, όντας στο τιμόνι του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού, έπειτα από πέντε και πλέον χρόνια.

Ο ικανός τεχνικός έχει βρεθεί στους πάγκους των ΟΦΙ, Χερσονήσου, Ερμή Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Πανθηραϊκού, Καραϊσκάκη και Αιολικού, πριν αναλάβει τον Αλμυρό τον Δεκέμβριο του 2021, κατακτώντας μαζί του το Κύπελλο ΕΠΣΗ της σεζόν 2021/22.