Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απάντηση της Χαραυγής στον πρόεδρο του Πήγασου: “Θα θέλαμε να θυμήσουμε στον κ. Μακράκη το ματς του πρώτου γύρου γιατί μάλλον ξεχνάει εύκολα”

Η απάντηση της Χαρυαγής στην ανακοίνωση του προέδρου του Πήγασου

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε η Χαραυγή μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Πήγασου, Χαράλαμπου Μακράκη, για την χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μακράκης: “Όταν έβαζαν τα γκολ ερχόντουσαν και μας έβριζαν – Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε!”

Η Χαραυγή έκανε λόγω για ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων παικτών του Πήγασου στο πρώτο ματς, ενώ τόνισε την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει σε όλες τις ομάδες αλλά και ότι καταδικάζει την βία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε να απαντήσουνε στον κύριο Μακράκη ότι η διοίκηση και το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Χαραυγής κάνουν έναν πραγματικό αγώνα ώστε η ομάδα να είναι και εντός και εκτός γηπέδου αξιοπρεπής.

Ουδέποτε έχουμε δημιουργήσει θέμα φιλοξενίας, προσπαθούμε το καλύτερο για κάθε ομάδα που έρχεται στο γήπεδο μας και πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει.

Όλοι μαζί έχουμε βάλει ένα στόχο πρώτα να κάνουμε τη Χαραυγή να είναι πρότυπο στο τοπικό ποδόσφαιρο και δεύτερο να κάνουμε ότι μπορούμε μέσα στο γήπεδο.

Με την προσπάθεια που κάνουμε πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον πρόεδρο του Πήγασου γιατί μάλλον ξεχνάει εύκολα την συμπεριφορά παικτών του στο πρώτο παιχνίδι όχι ΟΛΩΝ το υπογραμμίζουμε.

Συγκεκριμένα το ( Νο 7)του Πήγασου μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια έλεγε «έλα ρε αυτοί οι τίποτες είναι πρώτοι;»

Έκαναν τάκλιν και πανηγύριζαν προκλητικά σε κάθε φάση. Ο πρόεδρός δεν τα θυμάται αυτά!

Μάλλον έχει περάσει πολύ καιρός από το πρόσφατο ματς του πρώτου γύρου και τα έχει ξεχάσει.

Το πιο σημαντικό που έγινε και που δεν πιστεύουμε να έχει γίνει σε άλλο γήπεδο από μαρτυρίες φιλάθλων μας ότι ζητούσε να πληρώσουν εισιτήριο από παιδιά 5 και 10 χρόνων.

Αυτός είναι ο πρόεδρός του Πήγασου… και ερχόμαστε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για ακόμα μια φορά προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η νίκη της Χαραυγής δεν ήταν δίκαιη με διάφορες δικαιολογίες.

Δεν ήμασταν πλήρης, παίξαμε με τραυματίες κ.τ.λπ.

Κύριοι η Χαραυγή έχει δείξει μέχρι τώρα γιατί είναι πρώτη και αυτό το γνωρίζει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Αν εσείς πιστευτέ ότι ήμασταν κακοί και γι’ αυτό σας κερδίσαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χαραυγή είναι πρώτη από την αρχή της χρονιάς χωρίς ισοπαλία αλλά και ήττα και δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

ΤΕΛΟΣ κατακρίνουμε κάθε μορφής βίας και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα σε κάθε αγωνιστική που περνάει!