Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απάντηση του Ερμή Ζωνιανών στον Φωστήρα: “Καταλαβαίνουμε την πικρία τους – Κατάφεραν να υποβιβάσουν τον Φονέα των γιγάντων”

Επίσημη θέση πήρε ο Ερμής Ζωνιανών απέναντι στα όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι του Φωστήρα για τη διαιτησία στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων

Οι άνθρωποι του κρητικού σωματείου κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από πλευράς κιτρινόμαυρων, τονίζοντας όμως πως νιώθουν δέος και σεβασμό για το σωματείο του Ταύρου. Αναλυτικά:

«Ας απολογηθεί η διοίκηση του Φωστήρα, στους φιλάθλους του ιστορικού αυτού σωματείου, για τον υποβιβασμό τους και να μην ψάχνουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους, δημιουργώντας εντυπώσεις, μέσω ψευδών ανακοινώσεων. Καταλαβαίνουμε την πικρία τους, καθώς πέτυχαν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο, να υποβιβάσουν μία ομάδα που ήταν κάποτε ο ‘Φονέας των γιγάντων’ και την οδήγησαν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Εμείς σαν διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών, κάθε Κυριακή δίνουμε τη μάχη μας εντός των τεσσάρων γραμμών για το αποτέλεσμα για να κάνουμε υπερήφανο όλο το χωριό μας, εντός ή εκτός έδρας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στα επτά τελευταία-κρίσιμα παιχνίδια, ότι μας αναλογεί θα το διεκδικήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι εντυπώσεις που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν όταν δεν είναι δίκαιες, πέφτουν στο κενό.

Το βίντεο του αγώνα, είναι στη διάθεση όσων θέλουν να δουν έναν τίμιο και καθαρό αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Ζωνιανών.

Καταλαβαίνουμε και πάλι την πικρία τους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε στον ιστορικό Φωστήρα, που αυτή η ομάδα μας έμαθε να ονειρευόμαστε πως ο ‘μικρός’ μπορεί να κερδίσει τον ‘μεγάλο’, να βρει τον δρόμο της με ανθρώπους που θα έχουν όραμα για το ποδόσφαιρο.

Η ιστορία της, μας κάνει να αισθανόμαστε μόνο Δέος και Σεβασμό γι’ αυτό το ιστορικό σωματείο»

Πηγή: soccerlive.gr