Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απολογιστική δήλωση του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη για τους Νέους Αλμυρού

Μια επιτυχημένη σεζόν για τους Νέους Αλμυρού οδεύει προς το τέλος της, με το κλείσιμο των προπονήσεων να προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα.
 
Λίγο πριν το φινάλε, ο προπονητής Λεωνίδας Τιτομιχελάκης κάνει τον απολογισμός της φετινής πορείας στην Α1 ΕΠΣΗ επισημαίνοντας τα εξής:
 
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χρονιά για τη νεοφώτιστη ομάδα των Νέων Αλμυρού, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα στον 1ο Όμιλο, όπου έγινε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες.
Καταφέραμε και συγκροτήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή κ. Μιχάλη Επιτροπάκη ένα ποιοτικό ρόστερ, με ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μέχρι 20 ετών και μέσα από σκληρή δουλειά και εκπαίδευση, καταφέραμε να έχουμε αξιόλογη παρουσία:
Η πορεία της ομάδας είχε σταδιακή βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Ενδεικτικά αναφέρων ότι στον πρώτο γύρο σε 8 παιχνίδια συγκεντρώσαμε 4 βαθμούς, στον δεύτερο γύρο σε 8 παιχνίδια 17 βαθμούς και στον τρίτο γύρο στα 7 παιχνίδια 15 βαθμούς, τερματίζοντας στην σημαντική 4η θέση του 1ου ομίλου.
Μέσα από την διαδικασία αυτή, ανοίγει ο δρόμος για τον βασικό μας στόχο, που είναι η τροφοδότηση με παίκτες μικρής ηλικίας για την πρώτη ομάδα του Αλμυρού και ήδη υπάρχουν παιδιά που μπορούν να ανταποκριθούν.
Η παρουσία του κ. Πολύδωρου Σταματάκη ως πρόεδρος της ομάδας Νέων Αλμυρού και της διοίκησης με πρωτεργάτες τον κ. Γκαβόπουλο Γιώργο και Κουτρούλη Κων/νο, ήταν καταλυτική για το έργο αυτό».