Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η βοήθεια του Φελίπε στον Ντίκο και η ανοδική πορεία του επιθετικού από το Μάλι στα πλέϊ άουτ

Δύο από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά στο Περιστέρι στη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου ήταν ο Φελίπε με τον Ντίκο που έπαιξαν για δεύτερη φορά μαζί στην επίθεση και για πρώτη φορά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα την φετινή σεζόν. 

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ της κρητικής ομάδας πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης και στο Περιστέρι έδειξε ότι ταιριάζει αρκετά με τον Ντίκο και παίζοντας μαζί στην επίθεση ο ένας παίκτης μπορεί να καλύπτει τα κενά του άλλου και οι δύο μαζί να βοηθάνε αρκετά τον ΟΦΗ στην επίθεση έναν τομέα που παρουσίασε αρκετά προβλήματα την φετινή σεζόν.

Γενικά αν εξαιρέσουμε τον Τοράλ που δεν θα ξαναπαίξει φέτος και έχει βάλει 8 γκολ , ο Ντίκο είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ αλλά με 5 τέρματα αριθμός που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος αν ο επιθετικός από το Μάλι είχε έναν αξιόπιστο παρτενέρ στην επίθεση όπως ο Φελίπε.

Ο Βραζιλιάνος φορ δεν είναι και ο πιο ταχύς σέντερ φορ στον κόσμο όμως με τον όγκο του και την πολύ καλή εκτελεστική ικανότητα που έχει ειδικά μέσα στην περιοχή θα βοηθήσει αρκετά τον Ντίκο τη νέα χρονιά ώστε ο επιθετικός από το Μάλι να βρίσκει περισσότερους χώρους και να κάνει ακόμη περισσότερες τελικές και κυρίως πιο αποτελεσματικές, ένα στοιχείο στο οποίο υστερεί εξού και τα μόλις 5 τέρματα που έχει σημειώσει στο φετινό πρωτάθλημα παρότι έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Ντίκο που ούτως η άλλως είναι σε ανοδική πορεία με τον Φελίπε στο πλάϊ του είναι δεδομένο ότι την νέα πλέον σεζόν θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο για τον ΟΦΗ που θα δώσει πολλαπλές λύσεις στον Βάλντας Νταμπράουσκας.