Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό χάθηκε, αλλά υπάρχει μία ακόμη προσεχώς

Παρότι κρατούσε ένα σπουδαίο τρίποντο μέσα στα χέρια, Αλαφογιάννης και Αιολικός είχαν διαφορετική γνώμη και έτσι ο Γιούχτας επιστρέφει στην Κρήτη, έχοντας στις αποσκευές του έναν βαθμό. Την Τετάρτη ωστόσο, θα έχει μία ευκαιρία απέναντι στην Κοζάνη, να πάρει το… αίμα του πίσω.

Στην «καυτή» έδρα του Αιολικού, ο Γιούχτας «δια πυρός και σιδήρου», ήταν έτοιμος να «αποδράσει» με ένα σπουδαίο διπλό, ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις του κ. Αλαφογιάννη, στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο του συνόλου του Νίκου Σουργιά, να πετύχει την πρώτη νίκη μακριά από τις Αρχάνες, όπως πιστεύουν ακράδαντα οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι “πράσινοι” μετά από υπερπροσπάθεια μετά από όσα τούς έτυχαν στη διάρκεια της εβδομάδας και μόνο εκείνοι γνωρίζουν, έφτασαν πιο κοντά από ποτέ, στο πρώτο διπλό, όχι μόνο δικό τους, αλλά ολόκληρης της διαδικασίας, μιας και έως τώρα, αποτελεί άγνωστη λέξη για όλους τους διεκδικητές του ανόδου.

Για αυτό άλλωστε εκφράζεται κι η σιγουριά ότι η ομάδα, που θα καταφέρει να νικήσει εκτός έδρας, θα έχει και τον πρώτο λόγο για ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε τρεις ημέρες από τώρα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των μπαράζ, ο Γιούχτας θα προσπαθήσει, απέναντι στην Κοζάνη, μέσα από μία καλή εμφάνιση, μακριά από τις Αρχάνες, όπως άλλωστε μας συνήθισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο βήμα ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, παίρνοντας ένα ιστορικό διπλό στην έδρα της ομάδας, της οποίας επικράτησε ξεκάθαρα εντός αγωνιστικού χώρου στην πρεμιέρα, όντας καλύτερος από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, αφήνοντας όλα τα προγνωστικά να πάνε… περίπατο.