Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μεταγραφική φιλοσοφία του ΟΦΗ για τον Ιανουάριο και τα θέλω του Νταμπράουσκας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό σε ερώτηση που δέχθηκε ο Β. Νταμπράουσκας για την μεταγραφική ατζέντα του Ιανουαρίου που αναμένεται να είναι αρκετά πλούσια για τον ΟΦΗ τόσο στο πάρε όσο και στο δώσε έδωσε μια απάντηση που λόγω του ενδιαφέροντος του ματς με την ομάδα της Βοιωτίας πέρασε στα ψιλά αλλά έχει την δική της ξεχωριστή σημασία . 

Ο Λιθουανός τεχνικός σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι δεν κοιτάμε παίκτες μόνο για τον Ιανουάριο αλλά και για το καλοκαίρι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν θα κινηθεί τον Ιανουάριο για να πάρει ποιοτικούς παίκτες για ένα εξάμηνο που απλά θα του σώσουν την παρτίδα και θα φέρουν την άνετη παραμονή και μετά θα αποχωρήσουν αλλά θα στρέψει το βλέμμα του προς ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να τον βοηθήσουν και την επόμενη σεζόν.

Ο Νταμπράουσκας κατά την διάρκεια της παρουσίας του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο είχε μια συνάντηση μαζί του όπου τέθηκε επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Αυτό που συμφωνήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Primesport.gr είναι ο ΟΦΗ να κινηθεί τον Ιανουάριο το μίνιμουμ για την απόκτηση τεσσάρων ποιοτικών ποδοσφαιριστών, με τον αριθμό αυτό να μην αποκλείεται να ανέβει στους 5 η και 6 παίκτες αν βρεθούν εξαιρετικές περιπτώσεις.

Και μπορεί αυτός ο αριθμός των 5 -6 μεταγραφών να φαίνεται υπερβολικός για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως από την άλλη οι μεταγραφικές ανάγκες του ΟΦΗ ειδικά στην επίθεση αλλά και στη μεσαία γραμμή κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο.

Αν ξεπεράσει ο ΟΦΗ τις τέσσερις προσθήκες τον Ιανουάριο τότε ανάλογα θα γίνουν και λιγότερες και πιο προσεγμένες κινήσεις το καλοκαίρι αν με το καλό έχει σωθεί η χρονιά και η κρητική ομάδα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Super League .

Στόχος του Νταμπράουσκας είναι να μην γίνει διψήφιος αριθμός μεταγραφών το καλοκαίρι και να προστεθούν 4-5 ποδοσφαιριστές στον κορμό που θα αρχίζει να χτίζεται από τον Ιανουάριο .

Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή επί του παρόντος δεν υπάρχει εξέλιξη και ίσως και να μην υπάρξει και ποτέ καθώς όλα φανερώνουν ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί από εδώ και πέρα με άλλη φιλοσοφία σε ότι αφορά τα μεταγραφικά σε ένα μοντέλο τύπου Παναθηναϊκού όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει το γενικό πρόσταγμα για τους παίκτες που θα αποκτηθούν .