Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπουσκέτς

Ο τελευταίος άσος της μεγάλης Μπαρτσελόνα της περιόδου των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ λέει αντίο στους Καταλανούς σε μερικές εβδομάδες.

Με συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα ως τον Ιούνιο του 2023, ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του. Μέσω βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα του συλλόγου, ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε την επικείμενη αποχώρησή του και βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον σύλλογο και τους οπαδούς του.

Με την αποχώρησή του γυρίζει μια σελίδα στην Μπαρτσελόνα. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2005 και επαγγελματίας από το 2008, ο 34χρονος Μπουσκέτς ετοιμάζεται για το αντίο έχοντας μετρήσει περισσότερα από 700 παιχνίδια με την Μπάρτσα.

Μια τέτοια ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς ένα μήνυμα προς τους οπαδούς: «Ήρθε η ώρα να ανακοινώσω ότι αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο που με στήριξαν και μου έδωσαν αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης στην οικογένειά μου, που πάντα με στήριζε σε καλές και κακές στιγμές».

ΠΗΓΗ: NAFTEMPORIKI.GR