Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ξεχωριστή αναφορά του Πανθρακικού για τους δεσμούς με τον Μ. Παπαματθαιάκη

Με ξεχωριστό τρόπο σχολίασε η ομάδα του Πανθρακικού την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας με τον Αλμυρό για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο νυν προπονητής της ομάδας του Γαζίου ως γνωστόν διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους και τους παράγοντες της ομάδας της Κομοτηνής παίζοντας σαν ποδοσφαιριστής στον Πανθρακικό σαν σπουδαστής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Μάλιστα ο Πανθρακικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό το γεγονός στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και αποκάλυψε με μια φωτογραφία από το παρελθόν ότι ο νυν προπονητής της ομάδας του Γαζίου έπαιζε μπάλα στην ομάδα της Θράκης μαζί με τον νυν αντιπρόεδρο της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή της απ΄όπου και η φωτογραφία.

Αναλυτικά στην αναφορά της η διοίκηση του Πανθρακικού αναφέρει:

“Η ομάδα μας μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό Γαζίου Ηρακλειου που με προπονητή τον πρώην παίκτη του Πανθρακικου Μανώλη Παπαματθαιάκη, με ανατροπή στο β’ μερος επικράτησε με 3-1 της Ελασσόνας

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου πέρασε από την πόλη μας ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και τίμησε την φανέλα με τον πυρσό στο σημείο της καρδιάς. Συγκεκριμένα, αποτέλεσε συμπαίχτης του νυν αντιπροέδρου της ομάδας κ. Γιώτη Ξενοδοχίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Σάκη Σκουλή, με τους οποίους του συνδέεται με μακροχρόνια φιλία.

Στη φωτογραφία, ο Παπαματθαιάκης βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον Σάκη Σκουλή.

«Τώρα θα παίξουμε με τον Πανθρακικό μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου πριν από πολλά χρόνια και θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε από κει και πέρα θα χαρούμε πραγματικά την διοργάνωση» δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ελασσόνα.