Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η σοκαριστική περιγραφή του διαιτητή μπάσκετ για την επίθεση που δέχτηκε από παίκτη!

Μετά το παιχνίδι του Πορφύρα με την Ηλιούπολη για την Γ’ Εθνική μπάσκετ, παίκτης των γηπεδούχων επιτέθηκε στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης, Γαραντζιώτη και Καραπαπά χτυπώντας βίαια τον πρώτο! Το θύμα μίλησε σε αθλητική εφημερίδα με σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον βίαιο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον παίκτη του Πορφύρα.

«Δεν είχα βρεθεί ποτέ ξανά με τον συγκεκριμένο αθλητή σε αγώνα. Την ώρα του ματς, παρά τις απειλές που μου έκανε ψιθυριστά, δεν ήθελα να χαλάσω το κλίμα της αναμέτρησης και δεν τον τιμώρησα με τεχνική ποινή. Φεύγοντας από το γήπεδο με τον έτερο διαιτητή Καραπαπά κατευθυνθήκαμε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, ένα στενό πάνω από το γήπεδο όπου είχαμε παρκάρει. Εκεί βλέπω ότι με περίμενε ο παίκτης μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόλις μας είδε, βγαίνει και άρχισε να μας βρίζει χυδαία. Αμέσως έκανε δύο βήματα κατά πάνω μου και ο συνάδελφός μου προσπάθησε να τον συγκρατήσει.

Όμως του ξέφυγε και άρχισε να μου δίνει γροθιές στο πρόσωπο. Προς στιγμή του ξέφυγα, αλλά επέστρεψε με περισσότερο μίσος και μανία και συνέχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Τότε έπεσα κάτω και ενώ ο συνάδελφος τον απώθησε, εκείνος επέστρεψε και βλέποντάς με στον δρόμο άρχισε να με κλωτσάει στο κεφάλι και στο σώμα. Κατάφερα να σηκωθώ για να αποφύγω επιπλέον χτυπήματα και τότε έκανε την τρίτη επίθεσή του, μου έσκισε το πουκάμισο και συνέχισε να με χτυπάει. Αυτό όλο διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά. Κάποια στιγμή σταμάτησε και τον ρώτησε ο συνάδελφος “τι κατάλαβες από αυτό που έκανες;”. Εκείνος απάντησε “στα αρχ@@@α μου, το πολύ πολύ να φάω μήνυση”, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε. Το σοκ ήταν μεγάλο», αναφέρει ο Αλέξανδρος Γαραντζιώτης.

Ο παίκτης έχει ήδη εκδιωχθεί από την ομάδα του και αντιμετωπίζει πολύ βαριά τιμωρία από την ΕΟΚ, ενώ ο διαιτητής, που νοσηλεύτηκε για τα χτυπήματα που δέχτηκε και έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή, έχει κάνει μήνυση.

πηγή fialthlos.gr