Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλει και Ντι Μαρία μετά τον Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι

Το αχώριστο δίδυμο της εθνικής Αργεντινής επιχειρεί να ενώσει και σε συλλογικό επίπεδο η Ίντερ Μαϊάμι, αφού μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι σχεδιάζει κίνηση για τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Η Ίντερ Μαϊάμι έκανε το κόλπο γκρόσο και θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, θέτοντας πλέον σε δεύτερο πλάνο την… επάνδρωση του ρόστερ με την αφρόκρεμα των φίλων και πρώην συμπαικτών του Αργεντινού.

Ήδη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του deal κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν τον αμερικανικό σύλλογο να βρίσκεται στο «κυνήγι» των Μπουσκέτς, Άλμπα και Σουάρες, τριών εκ των κορυφαίων συνοδοιπόρων του Pulga στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, το «σαφάρι» βετεράνων αστέρων δεν σταματά εδώ, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή ο σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί και για τον Άνχελ Ντι Μαρία!

Ο «διόσκουρος» του Μέσι στην Αλμπισελέστε που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Μουντιάλ, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Γιουβέντους και ψάχνει επίσης τη νέα του ομάδα. Στο κάδρο υπάρχει η Μπενφίκα, η οποία ονειρεύεται την επιστροφή του άλλοτε wonderkid του κλαμπ, ενώ η προτεραιότητα του 34χρονου είναι η παραμονή στην Ευρώπη, αλλά μόνο και μόνο η απόφαση του Μέσι να περάσει τον Ατλαντικό μπορεί να αποδειχθεί αρκετή για μια… επανένωση και σε συλλογικό επίπεδο, μετά τη σεζόν 2021-22 στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: gazzeta.gr