Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή ο Ηρόδοτος

Την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή μετά τη νίκη με ανατροπή του Ρωμανού στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ στην Ελιά έχουν οι “μπλε” και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των “κιτρινόμαυρων”, αξιοποιώντας την έδρα τους.

Μονόδρομος η νίκη για τον Ηρόδοτο παρά τις σημαντικές απουσίες με την αξιόλογη ΑΕ Κατσαμπά, την Κυριακή (04/02, 15:00) στη Νέα Αλικαρνασσό.

Έπειτα από την πύρρειο πρόκριση μέσα στην εβδομάδα στο Ασήμι οι “μπλε” είχαν μόλις μία ημέρα στην ουσία για να δουλέψουν για το παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του την Παρασκευή το απόγευμα (02/02) στο κεντρικό γήπεδο με το… μενού να έχει κορόιδο, κατοχή και passing game.

Ο Βασίλης Κρασανάκης καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των τραυματιών Μιχάλη Φραγκουλάκη – Στάθη Νάκα που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη Μεσσαρά και τέθηκαν νοκ – άουτ.

Στη Νέα Αλικαρνασσό θα σφυρίξει ο Σαμιωτάκης Ε. με βοηθούς του τους Σταυράκη Γ. – Σφακιανάκη Μ. Μ. Καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θ’ ασκήσει ο Γιώργος Πατεμτζής και αγώνα ο Κλέαρχος Ζαχαριουδακης.