Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα: Το διαζύγιο με τον Ν. Σουργιά και η τριπλή καραμπόλα που έφερε

Ο Ν. Σουργιάς από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Γιούχτα με τον Κώστα Ανυφαντάκη να αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Αρχανών. 

Το διαζύγιο αυτό όμως έφερε αλυσιδωτές ανακατατάξεις στους πάγκους άλλων δύο ομάδων καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Εργοτέλη Βασίλης Μπαστάκης μετά από επίσημη πρόταση που έγινε από την ΠΑΕ Γιούχτας στον Εργοτέλη, πήρε το πράσινο φως από τους “κιτρινόμαυρους” για να αναλάβει βοηθός προπονητή του Γιούχτα στο πλευρό του Κώστα Ανυφαντάκη.

Έτσι η θέση του προπονητή στον Εργοτέλη έμεινε ορφανή με τον Αλκιβιάδη Πλουσή να είναι ο πλέον επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του μέχρι πρότινος προπονητή του Εργοτέλη αφού οι δύο πλευρές φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Β. Μπαστάκης όμως είχε διπλό ρόλο φέτος σε προπονητικό επίπεδο καθώς πέρα από τεχνικός του Εργοτέλη ήταν και προπονητής στην Κ16 της ΕΠΣΗ όπου και αυτοί θα πρέπει να βρει άμεσα νέο προπονητή καθώς ο Β. Μπαστάκης από την στιγμή που επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό του Κ. Ανυφαντάκη δεν μπορεί βάσει του κανονισμού της ΕΠΟ να εργάζεται σε επαγγελματική ομάδα και να είναι και τεχνικός στην Κ16 της ΕΠΣΗ.

Έτσι και η Μικτή Κ16 της ΕΠΣΗ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του Β. Μπαστάκη στον πάγκο της ομάδας.