Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Έχει “λοκάρει” Έλληνα κεντρικό αμυντικό του εξωτερικού ο ΟΦΗ

Μπορεί αυτή την περίοδο στον ΟΦΗ να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο να κλείσουν τα ανοικτά εσωτερικά μέτωπα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Διαμαντή και του Μπαλογιάννη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χτενίζουν την αγορά και για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας που έχει μπει στη μεταγραφική προτεραιότητα του ΟΦΗ. 

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το έχει τονίσει πρόσφατα ο Νταμπράουσκας ότι θα ήθελε την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες , και αυτό είναι κάτι που το θέλει και η διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr λοιπόν ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει “λοκάρει” την περίπτωση ενός Έλληνα κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα , το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος φαίνεται να σκέφτεται τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα.

Μιλάμε για μια δύσκολη περίπτωση με υψηλό κασέ για τα δεδομένα του ΟΦΗ με την κρητική ομάδα να δείχνει αποφασισμένη να παλέψει την συγκεκριμένη περίπτωση γιατί θεωρούν στους “ασπρόμαυρους” ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που και εμπειρία έχει και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και μπορεί να δέσει με τους υπόλοιπους παίκτες του κέντρου της άμυνας.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι η περίπτωση για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη δεν σχετίζεται με το αν θα παραμείνει η όχι τελικά στην ομάδα ο Απόστολος Διαμαντής.