Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Αλλάζει ριζικά η επίθεση του ΟΦΗ προς την έξοδο Ντίκο και Ριέρα

Μετά τον 26χρονο Βέλγο επιθετικό Λέγια Ισεκά ο ΟΦΗ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικό λίφτινγκ της επιθετικής και μεσοεπιθετικής του γραμμής με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τόσο στη θέση του σέντερ φορ όσο και στις θέσεις των εξτρέμ όπου υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. 

Ο νεοφερμένος Μπάκου μέχρι στιγμής δεν γεμίζει το μάτι και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο και συνεχίζει να έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ο ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμη δύο προσθήκες στην επίθεση της ομάδας με την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης με την ίδια ευκολία. Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο σέντερ φορ που ψάχνουν στον ΟΦΗ σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr φαίνεται να έχει “λοκαριστεί” στόχος από την γειτονική Τουρκία και πρόκειται για έμπειρο επιθετικό που έχει έφεση στο σκοράρισμα και οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο ΟΦΗ ψάχνει και ένα ταχύτατο εξτρέμ που επίσης όμως θα έχει την δυνατότητα να βάζει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα από την στιγμή που ο Μοσκέρα δεν πείθει και ο Μπάκου ακόμα ψάχνει τα πατήματα του στον ΟΦΗ προβληματίζοντας πάντως με την πρώτη του εικόνα.

Σοβαρές σκέψεις για λύση συνεργασίας με Ντίκο και Ριέρα 

Από την στιγμή που θα έρθουν ένας εξτρέμ και ένας σέντερ φορ ακόμα είναι λογικό να φύγουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από την κρητική ομάδα που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Δύο εξ΄αυτών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.,gr ο Νουά Ντίκο και ο Άντριαν Ριέρα, Ο μεν Ντίκο είναι σκιά φέτος του περσινού καλού του εαυτού και με την άφιξη του Μελ δείχνει ότι έχει χάσει σημαντικό έδαφος για την αρχική ενδεκάδα. Ο Ισπανός του έδωσε τις ευκαιρίες αλλά ο Ντίκο δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από πέρυσι και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να έχουν πρόωρο διαζύγιο.

Και για τον Ριέρα πάντως φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ψάχνουν φόρμουλα για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμής στην κρητική ομάδα αν και του έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες ποτέ δεν άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο Ισπανός μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες αποστολές αλλά δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής κάτι που δείχνει ότι ο συμπατριώτης του ο Πέπε Μελ δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπει και στις προπονήσεις απο τον Ριέρα που ήρθε με πολλές τυμπανοκρουσίες αλλά έχει απογοητεύσει πλήρως.